Geanta pranz Gorjuss Autumn LeavesGeanta pranz Gorjuss Autumn Leaves de la Santoro va fi modalitatea preferata de tine pentru a-ti tine si transporta mancarea sau diverse obiecte la gradinita scoala sau in parc Geanta este confectionata din neopren rezistent cu manere incorporate si decorata cu tema Autumn Leaves in nuante placute de toamnaSimpatica fetita Autumn Leaves din colectia Gorjuss de la Santoro trezeste dorinta de a tine la

Gorjuss Geanta pranz neopren - Autumn Leaves 519GJ13

Cod produs: 0000213386

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Geanta pranz Gorjuss Autumn Leaves

Geanta pranz Gorjuss Autumn Leaves de la Santoro va fi modalitatea preferata de tine pentru a-ti tine si transporta mancarea sau diverse obiecte la gradinita, scoala sau in parc. Geanta este confectionata din neopren rezistent, cu manere incorporate si decorata cu tema Autumn Leaves in nuante placute de toamna.

  • Simpatica fetita Autumn Leaves, din colectia Gorjuss de la Santoro trezeste dorinta de a tine la vedere acesta gentuta multifunctionala, pentru a atrage atentia si celorlalti.
  • Geanta pranz Gorjuss Autumn Leaves, de la Santoro, se inchide cu fermoar si are un singur compartiment incapator.
  • Dimensiuni: 30 x 28 x 6 cm
  • Material – neopren
  • Instructiuni de curatare: Spalati produsul in masina de spalat la temperaturi de maxim 30 de grade, fara a folosi inalbitor. Feriti produsul de surse de caldura. Nu folositi fierul de calcat pentru acest produs!

Colectie Santoro
Scroll