Fara a avea pretentia de a fi atotcuprinzatoare aceasta edi&539;ie noua a lucrarii Alimenta&539;ia bolnavilor de diabet are in vedere dezbaterea pe intelesul tuturor a celor mai importante aspecte ce trebuie precizate in cazul alimentatiei bolnavilor de diabet punand la dispozitia cititorilor o prezentare generala a tuturor produselor alimentare care influenteaza in mod pozitiv sau negativ boala diabetica precum si re&539;ete &537;i meniuri zilnice ceaiuri si

Alimentatia bolnavilor de diabet

de D.D. Chiriac

44.9 Lei (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

Cod produs: 0000259399

Data aparitie: 2024

ISBN: 978-973-659-338-3

Numar de pagini: 240

Disponibilitate: In stoc

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Fara a avea pretentia de a fi atotcuprinzatoare, aceasta ediție noua a lucrarii Alimentația bolnavilor de diabet are in vedere dezbaterea pe intelesul tuturor a celor mai importante aspecte ce trebuie precizate in cazul alimentatiei bolnavilor de diabet, punand la dispozitia cititorilor o prezentare generala a tuturor produselor alimentare care influenteaza in mod pozitiv sau negativ boala diabetica, precum si rețete și meniuri zilnice, ceaiuri si suplimente nutritive dispuse la intervale orare clar precizate si obtinute prin tehnologii de preparare analizate si argumentate detaliat. Pe de alta parte, sunt explicate principiile care au stat la baza intocmirii meniurilor propuse bolnavilor de diabet, astfel incat acestea sa aiba un rol pozitiv in ameliorarea starii de sanatate.

 

   Desi boala veche, diabetul a revenit si in modernitate cu cifre alarmante. Ca dovada, in Romania anului 2023 se estimeaza ca numarul celor nediagnosticati depaseste un milion. In mod paradoxal, dezvoltarea civilizatiei nu a redus, ci a multiplicat cauzele care duc la aparitia acestei boli. Alimentatia defectuoasa, stresul, starile depresive, alcoolul, tabagismul, noxele din mediul inconjurator, precum si poluarea de orice tip sunt, in ziua de azi, cauze predispozante pentru aparitia bolii. Ele constituie, fiecare in parte, un subiect amplu dezbatut in tratatele specialistilor in domeniu. Un rol important il are, de asemenea, si ereditatea, asa cum se releva in multe studii actuale.

   Daca oamenii de stiinta au pareri convergente in legatura cu tratamentul diabetului, este de spus ca in privinta alimentatiei corecte opiniile sunt diverse si, uneori, chiar contradictorii. Practic, nu exista o lucrare care sa stabileasca transant modul de alimentatie al oamenilor care sufera de acest tip de afectiune. Tocmai aceasta carenta este corectata prin lucrarea Alimentatia bolnavilor de diabet, o sinteza a celor mai bune metode de stopare a intoxicarii organismului cu substante chimice, un indreptar exceptional pentru dieta, menit sa echilibreze organismul si chiar sa stopeze boala.

   Cartea se adreseaza unui public foarte larg, cointeresand largi categorii de oameni. Autorii lucrarii recomanda si oamenilor sanatosi insusirea acestor principii de alimentatie corecta, astfel incat sa se poata debarasa de preparatele moderne de tip industrial, care dauneaza grav sanatatii. Numai asa incidenta diabetului va scadea drastic.


Data aparitie 2024
ISBN 978-973-659-338-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 240
Tip coperta Necartonat
Autor

D.D. Chiriac

Numar pagini 240

Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Nota acordata produsului:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll