Este o carte care lucreaza cu tine cititorul in mod direct Este o carte care ti se adreseaza in mod direct si te implica activ in propriul proces de  introspectie de vindecare de transformare  Este o carte care transmite frecvente pe niveluri diferite si multiple de vibratie care actioneaza progresiv pentru ridicarea nivelului de constiinta si de constienta al cititorului Este o carte care ori de cate ori o vei citi sau o

Vibratia - Calea catre sine

de Ioana Maria Orleanu

Cod produs: 0000190274

Editura: Editura Prestige

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8863-77-1

Numar de pagini: 304

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Este o carte care lucreaza cu tine, cititorul, in mod direct. Este o carte care ti se adreseaza in mod direct si te implica activ in propriul proces de  introspectie, de vindecare, de transformare. 
Este o carte care transmite frecvente pe niveluri diferite si multiple de vibratie, care actioneaza progresiv pentru ridicarea nivelului de constiinta si de constienta al cititorului.
Este o carte care, ori de cate ori o vei citi sau o vei reciti, iti va aduce noi informatii, noi constientizari, noi raspunsuri la intrebarile tale.
Nu in ultimul rand, aceasta carte poate functiona uneori si ca „oracol“, deschizandu-se exact la pagina care-ti va explica sursa problemei tale sau calea de rezolvare.
Parcurgerea acestei carti, cu dedicare si consecventa, des­chide un proces subtil, dar sigur, de dezvoltare personala, crestere spirituala, ridicare vibrationala, integrare si aliniere pe toate palierele Fiintei: corp fizic, corp energetic, Suflet, Scanteie divina, Sine atotcuprinzator. 
Un mijloc confortabil de largire a constiintei si de expansionare a campului perceptiei. Un mic „manual tehnic“ cu sfaturi pentru ridicarea vibratiei si pentru curatarea si expansionarea campului constiintei. Un „indrumar de buna purtare“ pentru oricine ia in considerare notiunea de „Ascensiune“ sau, pur si simplu, pentru toti cautatorii de spiritualitate.
Simplu, autentic, direct, dictat din constiinta Sinelui divin, cu mesaje catre/de la Sinele TAU divin!


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-8863-77-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 304
Tip coperta Necartonat
Autor

Ioana Maria Orleanu

Numar pagini 304
Scroll