O carte despre multe elemente ce tin de propria noastra poveste in timp si spatiu indemnandu-ne sa meditam si sa ne autoexaminam realizand ca viata continua plina de speranta si efort progres si realizari in fiecare sector al vietii cosmice cu respectarea legilor divineReincarnarea ramane o problema controversata care continua sa faca sa curga inca multa cerneala Solutia ar rezida in raporturile analogice si in principal in legea

Viata continua in lumea de dincolo

de Chico Xavier

Cod produs: 0000187285

Editura: Editura Ganesha

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8742-52-6

Numar de pagini: 325

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

O carte despre multe elemente ce tin de propria noastra poveste in timp si spatiu, indemnandu-ne sa meditam si sa ne autoexaminam, realizand ca viata continua, plina de speranta si efort, progres si realizari in fiecare sector al vietii cosmice, cu respectarea legilor divine.
Reincarnarea ramane o problema controversata care continua sa faca sa curga inca multa cerneala. Solutia ar rezida in raporturile analogice si, in principal, in legea ciclicitatii. Exista, de exemplu, o analogie intre comportamentul planetelor si cel al globulelor sanguine, si acest exemplu poate fi raportat la orice seva vegetala; pot fi date astfel nenumarate exemple de fenomene ciclice, a caror sinteza este: un ciclu se inchide dupa ce a raspandit viata prin ascensiunea si caderea sa intre doua nivele de densitati diferite. Tot ce este materie va deveni spirit.
 
Aceasta viata de dupa moarte poate fi mai lunga sau mai scurta, dar este finita ca durata, deci, la un moment dat, expirand timpul necesar de sedere in planurile subtile ale manifestarii, omul trebuie sa se reincarneze. Aceasta se va petrece pe Pamant sau pe o alta planeta. Doctor Papus spune ca: „Inainte de a reveni pe Pamant, sau pe o alta planeta, orice spirit vede incercarile pe care le va avea de trecut si nu se reincarneaza decat dupa ce le-a acceptat in mod constient”.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-8742-52-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 325
Autor

Chico Xavier

Numar pagini 325
Scroll