Prezentare carteO tanara cade de la etajul al saptelea al unui bloc trece prin coroana bogata a unui copac sfasie copertina unui restaurant si se prabuseste pe asfalt Intra in coma Mai inainte de la acea adresa fusese primit un apel care anunta un viol A fost sinucidere sau cineva a aruncat-o pe tanara de la fereastra In timp ce doctorii se straduiesc sa-i salveze viata mai vechile noastre cunostinte inspectorul Victor Stamate si adjunctul sau Petrus pornesc intr-o cursa

Un plan atat de bine pus la punct

de Stelian Turlea

Cod produs: 0000169140

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-15-3

Numar de pagini: 136

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Prezentare carte

O tanara cade de la etajul al saptelea al unui bloc, trece prin coroana bogata a unui copac, sfasie copertina unui restaurant si se prabuseste pe asfalt. Intra in coma. Mai inainte, de la acea adresa fusese primit un apel care anunta un viol. A fost sinucidere sau cineva a aruncat-o pe tanara de la fereastra? In timp ce doctorii se straduiesc sa-i salveze viata, mai vechile noastre cunostinte, inspectorul Victor Stamate si adjunctul sau Petrus pornesc intr-o cursa contracronometru sa afle ce s-a intamplat cu adevarat si sa-l prinda pe agresor. Rand pe rand, personajele intra in scena dezvaluind detaliile unei povesti sordide despre dragoste, prietenie, invidie si alegeri gresite. Un nou page-turner cu deznodamant neasteptat, marca inregistrata a lui Stelian Turlea.

Receptare critica
„Exista multa actualitate in romanele sale, dar nu atat de multa incat sa le transforme in romane de actualitate. Stelian Turlea stie sa vada, dar stie si sa viseze sau sa se joace. I se potriveste o formula inventata de dizgratiatul (azi) Roger Garaudy: un realism netarmurit. In romanele sale vedem lumea de azi asa cum este si, in acelasi timp, asa cum ar putea sa fie, daca am incerca sa traim mai frumos.”

Alex Stefanescu

„Daca as scrie acum o panorama a prozei noastre de azi, l-as inscrie pe Turlea, in ciuda varietatii deconcertante a temelor sale, la realismul pragmatic. Se simte la tot pasul in naratiunile sale pulsatia scenariului, propensiunea filmica a subiectelor, cadrelor, ritmului, pe scurt : a stilului. Este oarecum vecin cu realismul cotidian si cu cel satiric, uneori si cu cel psihologic, insa prefer sa ii spun „pragmatic” tocmai din pricina accentului pe vizualitatea exemplara, cu valente educative, adica.”

Dan C. Mihailescu

„Imi pare ca Stelian Turlea e unul dintre cei mai buni autori romani de literatura politista. Avantajul lui e ca stie sa fie si scriitor, nu numai autor de romane politiste.”

Michael Haulica

„Cartile lui Stelian Turlea transmit o anumita prospetime, pentru ca scriitorul nu ezita sa treaca dintr-o obsesie literara intr-alta, fara redundante si reveniri amagitoare. Povestile lui sunt cele ale actualitatii, in care troneaza strategic suspansul si misterul.”

Marius Mihet


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-15-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 136
Tip coperta Necartonat
Autor

Stelian Turlea

Scroll