Troler ABS 67 cm 4 roti Gorjuss Wishing & Hoping - dimensiune 67x45x26 cm greutate 35 kg material ABS 4 roti duble multidirectionale culoare multicolor cu imprimeu personaj Gorjuss capacitate 64 l 2 compartimente bagaj de cala sistem de inchidere fermoar  cifru  TSA impermeabil maner fix  telescopic Gorjuss te înso&539;e&537;te în cele mai dorite c&259;l&259;torii cu colec&539;ia de valize marca Santoro Designul nostalgic inspirat de
- 15%
 

Troler ABS 67 cm 4 roti Gorjuss wishing hoping 30915.21

Cod produs: 0000241664

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Troler ABS 67 cm, 4 roti, Gorjuss Wishing & Hoping - dimensiune 67x45x26 cm, greutate 3.5 kg, material ABS, 4 roti duble multidirectionale, culoare multicolor cu imprimeu personaj Gorjuss, capacitate 64 l, 2 compartimente, bagaj de cala, sistem de inchidere: fermoar + cifru + TSA, impermeabil, maner fix / telescopic.
 
Gorjuss te însoțește în cele mai dorite călătorii cu colecția de valize marca Santoro. Designul nostalgic inspirat de frumusețea păpușii sale, căptușeala interioară personalizată și geanta pentru a vă separa hainele în valize vor fi detaliile pe care le veți aprecia cel mai mult. Geanta sa de cosmetice, cu două compartimente, o oglindă și benzi elastice pentru a ține articole cosmetice, va fi complementul ideal, poti călători în confort total.
 
Troler calatorie / Troler cala / Troler impermeabil cu licenta Santoro (Gorjuss), colectia Gorjuss Wishing and Hoping, infrumusetat de personajul Gorjuss din serialul Gorjuss, recomandat pentru fete si adolescenti. Troler calatorie care prezinta cifru pentru a creste securitatea bagajului.
Orice troler/valiza nou cumparat(a) are cifrul setat pe 000. Pentru a pune codul dorit de noi la cifru, se tine apasat butonasul din drepta cifrului si se regleaza cifrele alese.
Troler cala prevazut cu un sistem de securizare TSA, cu ajutorul caruia, bagajele tale pot fi deblocate si inspectate de autoritatile de securitate fara deteriorari. Acest sistem de inchidere cu cifru este dotat cu un al 2-lea mecanism de deschidere care foloseste o cheie aflata in posesia tuturor agentilor TSA. Asadar, in cazul unui control, agentii TSA vor putea deschide cu usurinta bagajul dumneavoastra, fara a-l strica in vreun fel.
In Statele Unite se pot folosi numai bagaje cu cifru sau lacate aprobate de TSA (Transportation Security Administration) pentru bagajele de cala. Daca folositi un lacat/cifru normal, riscati ca in cazul unui control de securitate, bagajul dumneavoastra incuiat sa fie deschis cu forta, ceea ce poate conduce fie la distrugerea lacatului fie la distrugerea bagajului/valizei, fara drept de despagubire din partea liniei aeriene.
Cheia nu este inclusa! Troler cala cu 4 roti multidirectionale pentru un transport usor.


Scroll