BESTSELLER NEW YORK TIMESDe&537;i s-a scris mult despre Cei Patru în ultimele dou&259; decenii nimeni nu le-a surprins puterea &537;i succesul uluitor la fel de bine ca Scott Galloway În loc s&259; cread&259; miturile pe care le propag&259; aceste companii Galloway pune întreb&259;ri fundamentale Cum s-au infiltrat Cei Patru în vie&539;ile noastre atât de mult încât e aproape imposibil

The Four. ADN-ul ascuns al Amazon, Apple, Facebook și Google

de Scott Galloway

Cod produs: 0000180955

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-722-332-3

Numar de pagini: 352

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

BESTSELLER NEW YORK TIMES

Deși s-a scris mult despre Cei Patru în ultimele două decenii, nimeni nu le-a surprins puterea și succesul uluitor la fel de bine ca Scott Galloway. În loc să creadă miturile pe care le propagă aceste companii, Galloway pune întrebări fundamentale. Cum s-au infiltrat Cei Patru în viețile noastre atât de mult încât e aproape imposibil să-i evităm (sau să-i boicotăm)? De ce îi iartă bursa atât de ușor pentru păcate ce ar distruge alte firme? Iar acum, când fiecare încearcă să devină prima companie de un trilion de dolari, îi mai poate opri alt concurent? 

Galloway deconstruiește strategiile care se ascund în spatele fațetelor strălucitoare ale Celor Patru. El ne arată cum ne manipulează nevoile emoționale fundamentale, care ne-au animat încă de când strămoșii noștri locuiau în peșteri, cu o viteză și o amploare pe care ceilalți nu o pot egala. Și ne arată cum putem aplica lecțiile învățate din ascensiunea lor în propriile afaceri sau cariere. 

Fie că vrei să concurezi cu ei, să faci afaceri cu ei sau să trăiești într-o lume dominată de ei, trebuie să îi înțelegi pe Cei Patru.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-722-332-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 352
Tip coperta Necartonat
Autor

Scott Galloway

Numar pagini 352
Scroll