Traducere din limba englez&259; &351;i note de Simona DumitriuAutoarea bestsellerului Diavolul se îmbrac&259; de la PradaCharlotte „Charlie” Silver a fost dintotdeauna un copil cuminte Se remarc&259; devreme în lumea tenisului antrenat&259; de tat&259;l ei un juc&259;tor de prim&259; clas&259; la rîndul lui &351;i ajunge repede unul dintre juniorii de top Cînd p&259;r&259;se&351;te

Tenis cu diavolul

de Lauren Weisberger

Cod produs: 0000192834

Editura: Polirom S.A.

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-467-918-8

Numar de pagini: 464

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Traducere din limba engleză şi note de Simona Dumitriu

Autoarea bestsellerului Diavolul se îmbracă de la Prada

Charlotte „Charlie” Silver a fost dintotdeauna un copil cuminte. Se remarcă devreme în lumea tenisului, antrenată de tatăl ei, un jucător de primă clasă la rîndul lui, şi ajunge repede unul dintre juniorii de top. Cînd părăseşte universitatea pentru a intra în circuitul profesionist, Charlie pătrunde în lumea celor mai buni sportivi, concurînd fără milă pentru turnee internaţionale şi pentru paginile revistelor mondene. Ea zboară în jurul lumii, joacă meciuri caritabile la bordul iahturilor luxoase, păşeşte pe covorul roşu la petrecerile organizate pentru sportivi – toate astea în timp ce încearcă să-şi urmărească adevărata ţintă. În acest roman cuceritor despre viaţa starurilor din tenis care se antrenează fără oprire, într-o lume obsedată de postări pe Instagram, Charlie trebuie să descopere secretul de a împăca dorinţa de a învinge cu presiunile unei societăţi mereu în căutare de senzaţional.

„Iubitorii de tenis vor urmări cu plăcere scenele de turneu. Fanii lui Lauren Weisberger vor întîmpina o protagonistă care învaţă să-şi stăpînească destinul chiar în vîltoarea trăirilor în care-şi urmăreşte visul. Toate iubitoarele de ficţiune vor găsi în Tenis cu diavolul lectura de vacanţă perfectă.” (Booklist)

„Lauren Weisberger descrie personajele din high life ca nimeni altul.” (Glamour.com)

 „Dacă eşti în căutarea unui roman alert, cu personaje ca rupte din tumultuoasa viaţă reală, atunci ai găsit autorul potrivit.” (The Washington Post)


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-467-918-8
Loc aparitie Iasi
Numar de pagini 464
Tip coperta Necartonat
Autor

Lauren Weisberger

Numar pagini 464
Scroll