Statia de politie mobila este un set ce contine o statie de politie ce poate fi aranjata in orice loc fiind foarte versatila si utila pentru toate situatiile de urgenta astfel statia de politie este intotdeauna pregatita pentru o interventie in forta Setul incurajeaza creativitatea si gandirea prin invatarea elementelor de care dispune de la masinuta de politie si pana la toate accesoriile incluse in set Cu aceasta statie mobila poti sa rezolvi oricand o problema

Teamsterz Mobile Police Break Out Transporter Playset 1416389

Cod produs: 0000194969

Colectie: Halsall Toys Hong Kong Ltd

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Statia de politie mobila este un set ce contine o statie de politie ce poate fi aranjata in orice loc, fiind foarte versatila si utila pentru toate situatiile de urgenta, astfel, statia de politie este intotdeauna pregatita pentru o interventie in forta! Setul incurajeaza creativitatea si gandirea prin invatarea elementelor de care dispune, de la masinuta de politie si pana la toate accesoriile incluse in set! Cu aceasta statie mobila poti sa rezolvi oricand o problema majora si sa salvezi oamenii!


Jucaria ii va ajuta pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia, rabdarea, creativitatea si sa creeze propriile reguli de joc.


Statia de politie mobila se aseamana cu cele reale si este fabricata din materiale sigure.

 
Jucaria este recomandata copiilor peste 3 ani.

Colectie Halsall Toys Hong Kong Ltd
Scroll