Annika n-a avut niciodata o zi a ei de nastere ea sarbatorind in schimb an de an ziua in care fusese gasita  in scutece intr-o bisericuta din Alpi de doua servitoare vieneze angajate la trei profesori excentrici de la universitateIn casa acestor profesori isi petrece ea copilaria Fire vesela sociabila plina de

Steaua din Kazan

de Eva Ibbotson

Cod produs: 0000183481

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-910-100-1

Numar de pagini: 304

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Annika n-a avut niciodata o zi a ei de nastere, ea sarbatorind in schimb an de an ziua in care fusese gasita  in scutece intr-o bisericuta din Alpi de doua servitoare vieneze, angajate la trei profesori excentrici de la universitate.

In casa acestor profesori isi petrece ea copilaria. Fire vesela, sociabila, plina de sensibilitate, ea se imprieteneste cu o batrana doamna din vecini, care ii daruieste in semn de afectiune celebra nestemata Steaua din Kazan. Dar pana sa afle cat valora aceasta bijuterie, ea ajunge sa cunoasca umilinta, durerea, dezamagirea din pricina unei femei care se pretinde a fi mama sa si care cauta doar sa puna mana pe pretioasa bijuterie.

Ce ajunge Annika sa inteleaga in cele din urma, dupa numeroase experiente si aventuri tulburatoare, este ca adevaratele comori nu se afla in sipetele de bijuterii, ci in inimile oamenilor si adevarata bogatie este prietenia si dragostea, pe care nu ti le poate rapi nimeni niciodata.

 


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-910-100-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 304
Tip coperta Necartonat
Autor

Eva Ibbotson

Numar pagini 304
Scroll