Spangles McNasty se poarta urat cu toata lumea si adora sa faca tot felul de ciudatenii cum ar fi sa manance cartofi prajiti sleiti culesi de prin cosurile de gunoi sau sa se strambe la babutele de pe strada In plus n-o sa va vina sa credeti insa Spangles tocmai a mostenit un montagne russe tematic intitulat Tunelul Groazei Doar ca atunci cand Spangles si prietenul lui cel traznit Pete Fata-de-Carnat se duc sa il vada constata ca mostenirea e buna de aruncat la gunoi Daca vor dori

Spangles McNasty si tunelul groazei

de Steve Webb

Cod produs: 0000178545

Editura: Aramis Print

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-009-054-0

Numar de pagini: 208

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Spangles McNasty se poarta urat cu toata lumea si adora sa faca tot felul de ciudatenii, cum ar fi sa manance cartofi prajiti sleiti culesi de prin cosurile de gunoi sau sa se strambe la babutele de pe strada. In plus, n-o sa va vina sa credeti, insa Spangles tocmai a mostenit un montagne russe tematic intitulat Tunelul Groazei! Doar ca, atunci cand Spangles si prietenul lui cel traznit, Pete Fata-de-Carnat, se duc sa il vada, constata ca mostenirea e buna de aruncat la gunoi. Daca vor dori sa scoata vreun ban din Tunel, cei doi ar trebui sa puna serios osul la treaba si sa-l repare.

Lui Spangles insa nici prin cap nu-i trece asa ceva si, in scurta vreme, rotitele mintii lui de hotoman incep sa se puna in functiune, ajutandu-l sa ticluiasca un plan de inavutire rapida.
Si in aceasta poveste, Freddie Taylor, un baiat de prin partile locului, va trebui sa se tina pe urmele lui Spangles de-a lungul sinelor Tunelului Groazei in incercarea de a dejuca planurile vicleanului raufacator!


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-009-054-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 208
Autor

Steve Webb

Scroll