Experimentati arta creativa cu ajutorul acestui set 2 in 1 - pictura si modelare cu clei Copiii pot incepe prin a picta panzele si apoi se pot bucura de modelarea cu clei o combinatie de activitati care promoveaza jocul creativ si imaginatiaAcest kit de clei este conceput special pentru copii si ii invata sa creeze lucruri fantastice Si distractia nu se opreste aici deoarece poti continua cu alte 3 kit-uri cu teme fascinante –Unicorni Lumea Animalelor si Tara

Set de Modelat cu 2 Tablouri Canvas Dino CM04

Cod produs: 0000255569

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Experimentati arta creativa cu ajutorul acestui set 2 in 1 - pictura si modelare cu clei. Copiii pot incepe prin a picta panzele si apoi se pot bucura de modelarea cu clei, o combinatie de activitati care promoveaza jocul creativ si imaginatia.

Acest kit de clei este conceput special pentru copii si ii invata sa creeze lucruri fantastice. Si distractia nu se opreste aici, deoarece poti continua cu alte 3 kit-uri cu teme fascinante –Unicorni, Lumea Animalelor si Tara Dulciurilor.

Setul ofera trei moduri diferite de a juca. Copiii pot incepe cu frome simple in 2D, apoi pot avansa la modelarea cu clei in 3D. In cele din urma, ei pot deveni adevarati artisti si pot crea pe o panza intr-un mod complet unic.

Un aspect special al acestui kit consta in texturile unice ale cleiului. Exista patru tipuri diferite de texturi, care nu numai ca dau viata si atractivitate creatiilor, dar permit si copiilor sa experimenteze cu materiale noi, cum ar fi cleiul care se usuca la aer.

Acest kit include tot ce este necesar pentru a crea opere de arta remarcabile, iar copiii pot pastra usor aceste creatii pentru totdeauna, folosind cleiul special care se usuca la aer (este important de mentionat ca acesta nu poate fi reutilizat).

De asemenea, acest set ofera o oportunitate excelenta de a invata despre teoria culorilor, deoarece culorile cleiurilor se amesteca perfect pentru a oferi o gama larga de posibilitati.

Continutul setului include 2 panze pentru pictura, 4 tuburi de vopsea pentru sticla, 6 pungi cu spuma de modelat (care se usuca la aer), 3 pungi cu clei super usor (care se usuca la aer), unelte pentru modelat clei, instructiuni si sabloane.

Acest set este potrivit pentru copii cu varsta de 5 ani si peste si ofera o modalitate minunata de a se bucura de arta si de a dezvolta abilitatile creative.


Scroll