Set papusa bebelus 28 cm cu iepurasEste momentul sa ne schimbamSetul nostru cuprinde o papusa nou nascut de 30 cm costumas roz pampers reutilizabil biberon suzeta si certificat de nastere oferind oportunitatea de a deprinde rutina zilnica de ingrijire dar si momente distractive de joacaSetul contine o papusa bebelus fabricata din vinil de inalta calitate are corpul moale suzeta biberon si un iepuras roz din plus

Set cu Papusa bebelus cu corp moale si iepuras de plus, in valiza JC13214

Cod produs: 0000249192

Brand: JCTOYS

Colectie: JCTOYS

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Set papusa bebelus 28 cm cu iepuras

Este momentul sa ne schimbam!
Setul nostru cuprinde: o papusa nou nascut de 30 cm costumas roz, pampers reutilizabil, biberon, suzeta si certificat de nastere, oferind oportunitatea de a deprinde rutina zilnica de ingrijire dar si momente distractive de joaca.

  • Setul contine o papusa bebelus fabricata din vinil de inalta calitate are corpul moale, suzeta, biberon si un iepuras roz din plus de aproximativ 15 cm, toate frumos ambalate intr-o valiza din carton.
  • Aceste papusi sunt aprobate si testate conform normelor de siguranta internationale care guverneaza industria producatoare de jucarii. Sunt fabricate din vinilin fara miros sau BPA. Sunt moi la atingere, dar totodata extrem de rezistente de-a lungul anilor.
  • Adaugati zambete pe chipul copilului tau cumparandu-i aceste papusi minunate si deosebite. Joaca cu papusi incurajeaza copilul sa ofere iubire, grija fata de prieten si ii dezvolta abilitati sociale.
  • Adaugati zambete pe chipul copilului tau cumparandu-i aceste papusi minunate si deosebite. Joaca cu papusi incurajeaza copilul sa ofere iubire, grija fata de prieten si ii dezvolta abilitati sociale.
  • Dimensiuni cutie: 26.5x19.5x9 cm
  • Dimensiuni papusa: 28 cm
  • Recomandata pentru varsta: 24 luni- 14 ani

Colectie JCTOYS
Scroll