Traim într-o epoca a individualitatii Se presupune ca trebuie sa fim supli prosperi fericiti extravertiti si populari Aceasta este imaginea culturii noastre despre sinele perfect Vedem asemenea persoane peste tot în reclame în presa în social media Ni se spune ca pentru a fi perfecti trebuie doar sa ne urmam visele ca potentialul nostru este fara limite si ca suntem sursa propriului succes Dar acest model al sinelui perfect poate fi extrem de

Selfie

de Will Stor

Cod produs: 0000185861

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-3675-1

Numar de pagini: 416

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Traim într-o epoca a individualitatii. Se presupune ca trebuie sa fim supli, prosperi, fericiti, extravertiti si populari. Aceasta este imaginea culturii noastre despre sinele perfect. Vedem asemenea persoane peste tot: în reclame, în presa, în social media. Ni se spune ca pentru a fi perfecti trebuie doar sa ne urmam visele, ca potentialul nostru este fara limite si ca suntem sursa propriului succes.
Dar acest model al sinelui perfect poate fi extrem de periculos. Oamenii sufera fiind torturati de aceasta fantezie imposibila. Presiunea sociala fara precedent conduce la o crstere a ratelor depresiei si a sinuciderilor. De unde vine acest ideal? De ce este acesta atât de puternic? Exista vreo modalitate de a rupe vraja? Pentru a raspunde la aceste întrebari, Selfie ne poarta de pe malurile Greciei antice prin Evul Mediu crestin, catre propovaduitorii stimei de sine din California anilor 1980, în avântul narcisismului si era neoliberalismului hiperindividualizat în care traim acum.
Ne spune povestea extraordinara a persoanei pe care o cunoastem atât de bine – a sinelui nostru.

Will Storr este scriitor si jurnalist premiat. Articolele sale au aparut în publicatii precum The Guardian Weekend, The Sunday Times Magazine si Esquire.

Este autorul unor carti laudate de critici, printre care The Heretics: Adventures with the Enemies of Science si romanul The Hunger and the Howling of Killian Lone.Traim într-o epoca a individualitatii.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-3675-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 416
Autor

Will Stor

Numar pagini 416
Scroll