In timp ce Harold este plecat in concediu orasul este bantuit de fantome printre care si cea a unui toreador mort care incearca sa se instaleze in casa lui Otto si a matusii sale In acelasi timp apare un agent misterios care vinde un spray anti-fantoma unor oameni dubiosi Otto si prietena lui Emily sunt suspectati ca ar avea ceva de-a face cu unchiul lui Otto Archibald Cei doi decid sa intre in viata de apoi Acest lucru este mult mai complicat decat s-ar putea crede

Scary Harry Vol.2. Mortii vii traiesc mai mult

de Sonja Kaiblinger

Cod produs: 0000193471

Editura: Rao Distributie

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-006-259-2

Numar de pagini: 224

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

In timp ce Harold este plecat in concediu, orasul este bantuit de fantome, printre care si cea a unui toreador mort, care incearca sa se instaleze in casa lui Otto si a matusii sale. In acelasi timp, apare un agent misterios, care vinde un spray anti-fantoma unor oameni dubiosi. Otto si prietena lui, Emily, sunt suspectati ca ar avea ceva de-a face cu unchiul lui Otto, Archibald. Cei doi decid sa intre in viata de apoi. Acest lucru este mult mai complicat decat s-ar putea crede, dar, din fericire, Harold vine in ajutorul lor.

Al doilea volum al seriei de carti pentru copii despre Otto si Harold este o aventura interesanta si bogata in evenimente atat pentru cititorii mici, cat si pentru cei mari.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-006-259-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 224
Tip coperta Necartonat
Autor

Sonja Kaiblinger

Numar pagini 224
Scroll