Spuneti-mi ce parere aveti despre magie Cum v-o imaginati Cel mai mult sunteti nelamuriti de intrebari cum ar fi ce fel de magie Suntem in secolul XXI nimeni nu mai crede in vrajitorie in povestile bunicii si in potiunile magice cu atat mai mult in descantece si in ritualuri medie­vale in atingerea unor scopuri importante Totul este mult mai simplu iti faci programare la un psihoanalitic ai scos cateva mii de unitati monetare specialistul ti-a inlaturat blocajele si esti

Sanatate, Bunastare, Fericire prin Psihomagie

de Emil Strainu

Cod produs: 0000180289

Editura: Prestige

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8863-53-5

Numar de pagini: 208

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Spuneti-mi, ce parere aveti despre magie? Cum v-o imaginati? Cel mai mult sunteti nelamuriti de intrebari, cum ar fi ce fel de magie? Suntem in secolul XXI, nimeni nu mai crede in vrajitorie, in povestile bunicii si in potiunile magice, cu atat mai mult in descantece si in ritualuri medie­vale, in atingerea unor scopuri importante! Totul este mult mai simplu: iti faci programare la un psihoanalitic, ai scos cateva mii de unitati monetare, specialistul ti-a inlaturat blocajele si esti liber!

Apuca-te de afaceri sau poti sa incepi sa canti la opera. Totusi, magia exista in lumea moderna: este la o distanta mai mica decat a unei maini intinse si o puteti folosi singuri daca invatati sa utilizati corect energia din corpul dumneavoastra.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-8863-53-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 208
Tip coperta Necartonat
Autor

Emil Strainu

Numar pagini 208
Scroll