escoper&259; ghiozdanul &537;colar NARUTO un accesoriu minunat &537;i versatil ideal pentru c&259;l&259;torii &537;i &537;coal&259;Dimensiune 33x44x15 cm;Cu dou&259; compartimente generoase si inchidere cu fermoare de cea mai buna calitate este usor de utilizat si organizat cu toate lucrurile importantePoate fi purtat comod in spate cu ajutorul bretelelor ajustabile si buretate iar sistemul special

Rucsac clasa I IV 44 cm Naruto Gi 612394665

Cod produs: 0000256456

Brand: SAFTA

Colectie: SAFTA

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

escoperă ghiozdanul școlar NARUTO, un accesoriu minunat și versatil, ideal pentru călătorii și școală!

Dimensiune: 33x44x15 cm;

  • Cu două compartimente generoase si inchidere cu fermoare de cea mai buna calitate, este usor de utilizat si organizat cu toate lucrurile importante.
  • Poate fi purtat comod in spate cu ajutorul bretelelor ajustabile si buretate, iar sistemul special de prindere pentru troler adauga un plus de confort in timpul calatoriilor. Cu suporturi laterale pentru sticla de apa, copilul tau va fi mereu pregatit pentru fiecare zi de scoala.
  • Fabricat din 100% poliester de inalta calitate, acest ghiozdan este impermeabil, asigurand protecția rechizitelor chiar si in zilele ploioase.
  • Alaturi de acest ghiozdan, recomandam sa achizitionezi si penarul echipat din aceeasi colectie NARUTO, pentru a completa cu stil echiparea scolara a copilului tau! 

Colectie SAFTA
Scroll