Cartea cuprinde o consemnare panoramic&259; a unei industrii descriind ini&539;iativa profetic&259; a unei ere în care eforturile minu&539;ioase a genera&539;ii de oameni de &537;tiin&539;&259; &537;i ingineri au transformat în cele din urm&259; industria roboticii într-unul dintre pilonii marii puteri chineze&537;ti promovând „Made in China” spre „produc&539;ia inteligent&259;”„Robotul chinezesc”

Robotul chinezesc

de Wang Hongpeng, Ma Na

Cod produs: 0000174859

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-594-637-8

Numar de pagini: 344

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cartea cuprinde o consemnare panoramică a unei industrii, descriind inițiativa profetică a unei ere în care eforturile minuțioase a generații de oameni de știință și ingineri au transformat în cele din urmă industria roboticii într-unul dintre pilonii marii puteri chinezești, promovând „Made in China” spre „producția inteligentă”.

Robotul chinezesc” este povestea fascinantă a dezvoltării industriei robotice a Chinei, care se desfășoară în paralel cu creșterea economică. Viziunea Chinei redă o perspectivă unică asupra evoluției societății din punct de vedere politic, economic și strategic. Sunt prezentate analize și idei profunde cu privire la producția inteligentă – acest domeniu al tehnologiei înalte care atrage atenția întregii lumi – într-o nouă eră a reformei și deschiderii Chinei, punând accentul pe strategie și etică științifică, și având multe puncte de vedere frontaliere despre probleme cu care se vor confrunta oamenii în viitor.

Cartea este o descriere obiectivă a contribuției de până acum a cercetătorilor chinezi și dezvăluie pentru prima dată detalii-cheie despre înființarea brandului Xinsong, cu poveștile fiecărui personaj central, care sunt nu numai despre frustrări și succes, ci sunt și lecții învățate de acești oameni inventivi, oferind o îndrumare și sugestii pentru cei care doresc să le urmeze pașii, inspirând și alți antreprenori și spirite inovatoare.

Instituțiile de cercetare științifică au înființat, în același timp cu Xinsong, numeroase alte firme, însă mare parte dintre acestea au eșuat. De ce Xinsong poate să se mențină și să aibă succes? Fondatorii ei și-au asumat speranțele întregii națiuni, dând dovadă de o tărie de neclintit în obținerea rezultatelor remarcabile în tehnologia de vârf a robotului. Progresul s-a datorat sârguinței și geniului unor oameni cu viziune. În cei 15 ani de activitate, Xinsong China a fost martora ridicării industriei robotice chineze și a înregistrat adevărate miracole în industria producătoare.

 


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-594-637-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 344
Tip coperta Cartonat
Autor

Wang Hongpeng, Ma Na

Scroll