Set pentru realizarea unui desen in creion - Lei este un set Sketching Made Easy este dedicat realizarii unui desen in creion fiind  ideal pentru tinerii artisti fara experienta in acest domeniu Tema care este deja schitata pe un sablon de 29 x 39 cm face ca procedeul de aplicare a umbrelor sa fie foarte usor de realizatUmbrele si luminile sunt cele ce dau forma unui obiect asa ca este important sa fiti atenti la acestea si sa le creati pe masura

RB Schita creion incepatori mare Lei SKBNL6

Cod produs: 0000181283

Brand: Royal

Colectie: Royal

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Set pentru realizarea unui desen in creion - Lei, este un set Sketching Made Easy este dedicat realizarii unui desen in creion, fiind  ideal pentru tinerii artisti fara experienta in acest domeniu. Tema care este deja schitata pe un sablon de 29 x 39 cm, face ca procedeul de aplicare a umbrelor sa fie foarte usor de realizat.

Umbrele si luminile sunt cele ce dau forma unui obiect asa ca este important sa fiti atenti la acestea si sa le creati pe masura ce lucrati.

Setul are in completare  6 creioane , o guma, o ascutitoare, pe scurt tot ceea ce este necesar pentru a realiza cu success proiectul dorit. Este un set artistic ideal de folosit atat in atelierele de picture cat si acasa sau in excursiile de vacanta!

Un proiect provocator care va aduce satisfactie deplina, cand pe baza unei simple schite poate lua nastere o imagine plina de viata, doar prin simpla aplicare a jocului de umbre.

Fiecare set Sketching Made Easy contine:

  • Un sablon pretiparit
  • O ascutitoare
  • O guma
  • 6 creioane special pentru desen

Atenţie:

  • nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Produsul poate contine piese mici care pot fi inghitite.
  • nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor.

Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul.

Succes!


Colectie Royal
Scroll