Prima pictura pe nr jrmare Roialitate alpina este un set ideal pentru orice artist fie el incepator sau avansat Cu ajutorul acestui produs o sa va fie usor sa invatati sa pictati in culori sau sa va consolidati aptitudinile dobandite pana acum Setul contine un mini-ghid care o sa va indrume in realizarea unui tablou incredibil tot ce aveti de facut este sa fiti atenti la spatiile numerotate de pe plansa pretiparitaAceasta colectie de tablouri cuprinde proiecte fascinante

RB Prima pictura pe nr jr.mare Roialitate alpina 32x40 cm PJL47

Cod produs: 0000181280

Brand: Royal

Colectie: Royal

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Prima pictura pe nr jr.mare Roialitate alpina este un set ideal pentru orice artist, fie el incepator sau avansat. Cu ajutorul acestui produs o sa va fie usor sa invatati sa pictati in culori sau sa va consolidati aptitudinile dobandite pana acum. Setul contine un mini-ghid care o sa va indrume in realizarea unui tablou incredibil, tot ce aveti de facut este sa fiti atenti la spatiile numerotate de pe plansa pretiparita.

Aceasta colectie de tablouri cuprinde proiecte fascinante pentru fiecare grupa de varsta incepatoare, avand imagini foarte atragatoare.

Acest set face parte dintr-o colectie de pictura pe nivele de dificultate. Colectia este creata in asa fel incat sa formeze un adevarat artist din orice incepator, parcurgand cu acesta fiecare pas in lumea picturii.

Pastrand abilitatile artistice dobandite la nivelul Junior mic, aceasta categorie ofera planse mai mari si mai complexe, cu modele si mai atractive.

 

Prima pictura pe nr jr.mare - Roialitate alpina contine:

-10 borcanele cu vopsea acrilica

-1 plansa pretiparita pentru pictat

-1 foaie pretiparita pentru teste

-1 pensula

 

Dimensiune: 32x40 cm

Acest set este in conformitate cu ASTM D4236.

 

Atentionarea!

Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Royal
Scroll