Mark Twain a fost primul autor care a scris povestea Print si cersetor cunoscuta si iubita de toata lumea Publicata in anul 1881 aventura printului Eduard al VI-lea care si-a schimbat locul cu un baiat sarman in Anglia secolului al XVI-lea a fost prima incursiune a lui Twain in domeniul povestirilor istorice Mark Twain considera romanul Print si cersetor cea mai buna dintre lucrarile sale desi aceasta n-a fost niciodata la fel de populara ca povestirile despre Huckleberry Finn si Tom

Print si cersetor, editie ilustrata

de Mark Twain

Cod produs: 0000184271

Editura: Arc

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-9975-0-0180-9

Numar de pagini: 138

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Mark Twain a fost primul autor care a scris povestea Print si cersetor, cunoscuta si iubita de toata lumea. Publicata in anul 1881, aventura printului Eduard al VI-lea, care si-a schimbat locul cu un baiat sarman, in Anglia secolului al XVI-lea, a fost prima incursiune a lui Twain in domeniul povestirilor istorice. Mark Twain considera romanul Print si cersetor cea mai buna dintre lucrarile sale, desi aceasta n-a fost niciodata la fel de populara ca povestirile despre Huckleberry Finn si Tom Sawyer.
 Poate ca Print si cersetor nu este o carte la fel de populara sau la fel de controversata precum celelalte romane ale lui Mark Twain, dar ea ne arata o alta latura a acestui autor. In pofida faptului ca oamenii nu o citesc la fel de des ca pe Tom Sawyer si Huck Finn, povestea a fost de nenumarate ori adaptata pentru scenarii de filme, spectacole de televiziune, jocuri video, romane si folosita. In tot felul de alte scopuri. Si chiar daca exista cineva care n-a citit romanul niciodata, probabil ca povestea o stie oricum.
 Prin urmare, de ce sa faceti cunostinta cu povestea printului si a cersetorului in mod indirect? Haideti sa vedeti ce si-a imaginat Mark Twain si ce cuvinte a folosit. Iar daca marele Samuel Langhorne Clemens in persoana considera ca aceasta este cea mai buna dintre lucrarile sale, noi in niciun caz nu-l vom contrazice.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-9975-0-0180-9
Numar de pagini 138
Tip coperta Cartonat
Autor

Mark Twain

Numar pagini 138
Scroll