Am scris aceasta continuare la Puneti-va centura de siguranta Fasten Your Seat Belt pentru toti cei dornici sa calatoreasca fizic sau doar cu mintea prin locurile minunate ale acestei planete A fost de fapt dorinta mea de a da inapoi ceva energiei acesteia care mi-a permis o viata atat de plina Fiecare plecare mi-a lasat in suflet clipe mai vesele sau mai triste asa cum bunica ma invata copil fiind ca in fiecare om salasluieste in egala masura binele si raul si depinde

Prepare for Take-off. Editie bilingva (romana-engleza).

de Dragos Serban

Cod produs: 0000185490

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-0-27200-0

Numar de pagini: 403

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

"Am scris aceasta continuare la ''Puneti-va centura de siguranta! (Fasten Your Seat Belt!)'' pentru toti cei dornici sa calatoreasca, fizic sau doar cu mintea, prin locurile minunate ale acestei planete. A fost, de fapt, dorinta mea de a da inapoi ceva energiei acesteia, care mi-a permis o viata atat de plina. Fiecare plecare mi-a lasat in suflet clipe mai vesele sau mai triste, asa cum bunica ma invata, copil fiind, ca ''in fiecare om salasluieste in egala masura binele si raul si depinde doar de mine ceea ce voi primi''. Si pentru ca sunt iremediabil indragostit de oameni, am realizat, nu o data, cat de importanti sunt cei pe care ai sansa sa-i intalnesti, diversitatea gasita pretutindeni, fiind pentru mine cea mai de pret bucurie. Am inteles ca mii de lectii pot fi inlocuite de o calatorie cu inima deschisa, pentru ca ce sunt aceste drumuri altceva decat cursuri intensive de a deveni un om mai bun.

Oricat de mult am calatorit in lume, nu am descoperit vreun loc in care sa fiu mai fericit si implinit decat acasa. Gandul intoarcerii, legatura cu originile neamului meu si amintirile calde ale copilariei ce mi-a umplut sufletul, mi-au dat intotdeauna energia unei bucurii secrete, a unei conexiuni ce m-a protejat oriunde si care nu poate fi pierduta niciodata. Daca veti avea curiozitatea sa rasfoiti volumul, veti gasi aici, printre cele peste 1400 de imagini, exclusiv amintiri personale, sincere, asa cum le-am pastrat, pe fiecare dintre ele, in sufletul meu."
- Dragos Serban

Editie bilingva (romana-engleza).


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-973-0-27200-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 403
Tip coperta Necartonat
Autor

Dragos Serban

Numar pagini 403
Scroll