„Imaginatia bogata a lui Nilly istetimea Lisei si inventiile trasnite ale Doctorului Proctor ii incanta pur si simplu pe tinerii cititori – Publishers WeeklyJo Nesbø celebrul autor norvegian de romane politiste debuteaza in lumea cartilor pentru copii cu Praful de vanturi al Doctorului Proctor ce deschide seria Doctor Proctor o aventura superamuzanta plina de magie replici istete si umor spumosbr

Praful de vanturi al doctorului Proctor

de Jo Nesbo

Cod produs: 0000197654

Editura: Pandora

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-978-249-1

Numar de pagini: 204

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
„Imaginatia bogata a lui Nilly, istetimea Lisei si inventiile trasnite ale Doctorului Proctor ii incanta pur si simplu pe tinerii cititori." – Publishers Weekly

Jo Nesbø, celebrul autor norvegian de romane politiste, debuteaza in lumea cartilor pentru copii cu Praful de vanturi al Doctorului Proctor, ce deschide seria Doctor Proctor, o aventura superamuzanta, plina de magie, replici istete si umor spumos.
Nilly, un pusti de 11 ani, tocmai a sosit in cartier, dar si-a facut rapid prieteni: pe Doctorul Proctor, un profesor excentric care inventeaza potiuni si prafuri ciudate, si pe Lisa cea desteapta, care e tachinata intruna de gemenii Truls si Trym. Nilly si Lisa il ajuta pe Doctorul Proctor cu cea mai recenta inventie a sa, un praf care te face sa dai vanturi si pe care il vand la scoala cu 50 de centi punguta, ceea ce le aduce imediat o IMENSA popularitate.
Dar cand profesorul trasnit creeaza o versiune la scara industriala a prafului, ce ii poate trimite pe oameni in cosmos, cei doi pusti trebuie sa faca eforturi uriase sa protejeze inventia de vecinii lor, care vor sa-l foloseasca in scopuri malefice.
 
Jo Nesbø este muzician, compozitor si economist, precum si unul dintre cei mai apreciati autori de romane politiste din intreaga lume.
Cartile sale au fost traduse in 50 de limbi, s-au vandut in peste 45 de milioane de exemplare si au fost recompensate cu numeroase premii internationale.

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-978-249-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 204
Tip coperta Necartonat
Autor

Jo Nesbo

Numar pagini 204
Scroll