Aceastã carte existã datoritã copiilor mei Pofta lor de neoprit de a creste si de a descoperi lumea curiozitatea lor fãrã margini si dorinta lor de a invãta au fost motorul ce a declansat in mine un proces de creatie a fanteziilor colorate pe care le-am asternut negru pe alb din simpla plãcere de-a o face Psihoterapia prin hipnozã a fãcut restul mi-a ingãduit sã transform in cuvinte observarea acelei

Povesti linistitoare. Sa crestem cu calm si sa invatam sa depasim dificultatile

de Marta Sala

Cod produs: 0000188197

Editura: Lizuka-Educativ

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8714-52-3

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

"Aceastã carte existã datoritã copiilor mei. Pofta lor de neoprit de a creste si de a descoperi lumea, curiozitatea lor fãrã margini si dorinta lor de a invãta au fost motorul ce a declansat in mine un proces de creatie a fanteziilor colorate pe care le-am asternut negru pe alb din simpla plãcere de-a o face. Psihoterapia prin hipnozã a fãcut restul: mi-a ingãduit sã transform in cuvinte observarea acelei realitãti care imi era atat de aproape, pentru a purta conversatii in acel context de crestere intr-un mod mai lejer si distractiv.
Dorinta de a crea pentru copiii mei istorisiri si povesti care sã vorbeascã despre ei, despre mine, despre noi si despre sperante a crescut odatã cu interesul lor de a interactiona cu povestile propriu-zise, adãugand detalii, intreband si subliniind, repetand la infinit, aproape din memorie."
Marta Sala, psiholog si psihoterapeut, este specializatã in psihoterapia hipnoticã la Asociatia Medicalã Italianã pentru Studiul Hipnozei (A. M. I. S. I.). In biroul sãu din Concorezzo (MB) primeste pacienti de toate varstele pentru a-i insoti in cãutarea echilibrului propriu. Este profesoarã in cadrul Universitãtii din Milano-Bicocca si conferentiar pentru mai multe cursuri de master ale Asociatiei Psihologilor din Lombardia (APL). Nu in ultimul rand, este mamã a doi copii fantastici care au meritul de a-i umple viata si de a-i fi inspirat cuvintele din aceastã carte.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-8714-52-3
Loc aparitie Craiova
Tip coperta Necartonat
Autor

Marta Sala

Scroll