Povestea asta este despre Sarah a fost nominalizat&259; pentru Premiul Goncourt &537;i pentru Premiul Goncourt al liceenilor A primit Premiul librarilor din Nancy – Le Point &537;i Premiul „Envoyé par la Poste” A ob&539;inut Premiul Goncourt – alegerea Poloniei Premiul Goncourt – alegerea României Premiul Goncourt – alegerea Suediei A ob&539;inut de asemenea Prix du Style &537;i Premiul studen&539;ilor France

Povestea asta este despre Sarah

de Pauline Delabroy-Allard

Cod produs: 0000195465

Data aparitie: 2019

Editie: editia I

ISBN: 978-606-779-573-8

Numar de pagini: 192

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Povestea asta este despre Sarah a fost nominalizată pentru Premiul Goncourt și pentru Premiul Goncourt al liceenilor. A primit Premiul librarilor din Nancy – Le Point și Premiul „Envoyé par la Poste”. A obținut Premiul Goncourt – alegerea Poloniei, Premiul Goncourt – alegerea României, Premiul Goncourt – alegerea Suediei. A obținut, de asemenea, Prix du Style și Premiul studenților France Culture-Télérama.

Povestea asta este despre Sarah surprinde iubirea incandescentă dintre o tânără profesoară și o violonistă de o frumusețe misterioasă, având ca decor un Paris cultural, încântător. Debusolată și îndrăgostită de Sarah cea copilăroasă și imprevizibilă, naratoarea trăiește o mare pasiune. Conceput în două părți, romanul mizează pe opozițiile viață și moarte, corpul fremătând și corpul bolnav, febra iubirii și ruptura. După momentul întâlnirii, al fuziunii – un fel de epifanie erotică –, al obsesiei mistuitoare, urmează momentul separării, al căderii, al convalescenței ca un doliu.


Data aparitie 2019
Editie editia I
ISBN 978-606-779-573-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 192
Tip coperta Necartonat
Autor

Pauline Delabroy-Allard

Numar pagini 192
Scroll