Laser X reprezinta o experienta cu totul noua si interesanta in materie de jocuri E ca si cand ai avea propria arena la tine acasa Laser X imbina tehnologia cu cele mai noi lucruri in materie de soft astfel ca jucatorii pot sa tinteasca usorVesta are un receiver special care tine scorul Dupa ce ai fost lovit de 10 ori ai fost eliminatLaser X poate fi jucat fie pe echipe fie poate fi setat pe modul rogue unde fiecare jucator e pe cont propriu Partea interesanta a

Pistol Laser X 1 jucator 88011X

Cod produs: 0000156221

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Laser X reprezinta o experienta cu totul noua si interesanta in materie de jocuri. E ca si cand ai avea propria arena la tine acasa! Laser X imbina tehnologia cu cele mai noi lucruri in materie de soft, astfel ca jucatorii pot sa tinteasca usor!

Vesta are un receiver special, care "tine scorul". Dupa ce ai fost lovit de 10 ori, ai fost eliminat.
Laser X poate fi jucat fie pe echipe, fie poate fi setat pe modul "rogue", unde fiecare jucator e pe cont propriu. Partea interesanta a seturilor Laser X? Pot fi jucate de minimum 2 jucatori sau... de cati vrei tu. Nu are limita!

Laser X reprezinta urmatoarea generatie de joaca afara. Pe timp de zi, dar si de noapte, e distractiv sa ai Laser X. Nu te vei plicitsi niciodata!
Culori, muzica, indicatii utile pentru a fi mereu concentrat la joc, sa castigi - Laser X le are pe toate!

Varsta recomandata: +6 ani

Setul contine un singur blaster Laser X.


Scroll