Pijama copii Santoro Gorjuss I Found My Family In A Book lunga pijama calduroasa din poliester insa pe exterior este un material pufos foarte placut la atingere este un finet de bumbac Aceasta pijama copii Gorjuss este produsa sub licenta Santoro London perfecta pentru nopti racoroase alaturi de cei mici  Dimensiune cutie 32x30 cm Marca GorjussPersonaj

Pijama Copii GORJUSS-I Found My Family In A Book mas.8 AZ50784-8

Cod produs: 0000195426

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pijama copii Santoro Gorjuss I Found My Family In A Book lunga, pijama calduroasa din poliester, insa pe exterior este un material pufos, foarte placut la atingere, este un finet de bumbac. Aceasta pijama copii Gorjuss este produsa sub licenta Santoro London, perfecta pentru nopti racoroase alaturi de cei mici.  

  • Dimensiune cutie: 32x30 cm 
  • Marca: Gorjuss
  • Personaj Gorjuss: I Found My Family In A Book
  • Material: Poliester 100 %
  • Maneci: lungi
  • Pantalon: lung
  • Culori: rosu
  • Pijamaua este ambalata foarte frumos intr-o cutie Gorjuss, perfecta pentru un cadou special;
  • Suntem importator autorizat al brandului Gorjuss si garantam originalitatea produselor.

Bluza de pijama copii cu maneci lungi este rosie, dintr-un material foarte pufos la atingere. Pe bluza de pijama, regasim un desen cu frumoasa I found my family in a book, cu o margine din dantela alba. Numele fetitei este frumos brodat, alb. Pantalonul de pijama este rosu, din acelasi material pufos. Pantalonii sunt decorati cu inimioare pufoase in relief. Pantalonul de pijama are sus un elastic lejer si un snur. Setul din doua piese de pijamale copii Gorjuss este special creat pentru a oferi un confort termic optim. 

Pijamaua de copii este livrata intr-o frumoasa cutie de carton patrata, imprimata cu una din fetitele Gorjuss, fiind astfel cadoul perfect pentru o persoana draga. Cutia in care este depozitat acest compleu se poate utiliza ulterior precum o cutie pentru depozitare sau cutie de bijuterii. Cadou elegant, pijama copii de cea mai buna calitate! 

Aceasta pijama copii poate poate face parte dintr-un set pijamale mama si fiica perfect!  

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 


Colectie Santoro
Scroll