Un penar tip borset&259; este un instrument util pentru a p&259;stra toate instrumentele de scris organizate &537;i u&537;or accesibileEste realizat dintr-un material durabil &537;i are dimensiuni suficient de mari pentru a con&539;ine toate instrumentele de scris necesareAcest tip de penar are un loc special pentru pix stilou &537;i creion Fiecare instrument are propriul sau loc conceput astfel incat sa se potriveasca perfect in borseta oferind o protectie maxima si evitand

Penar neechipat, cu 2 fermoare, Ecada 78653

Cod produs: 0000250834

Brand: Ecada

Colectie: Ecada

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Un penar tip borsetă este un instrument util pentru a păstra toate instrumentele de scris organizate și ușor accesibile.Este realizat dintr-un material durabil și are dimensiuni suficient de mari pentru a conține toate instrumentele de scris necesare.Acest tip de penar are un loc special pentru pix, stilou și creion. Fiecare instrument are propriul sau loc, conceput astfel incat sa se potriveasca perfect in borseta, oferind o protectie maxima si evitand orice zgarieturi.

În plus, borseta are și un buzunar pentru alte accesorii de scris, cum ar fi rigle, gumă de șters sau ascuțitoare. Acest tip de penar nu este numai practic, ci și elegant, având un design atractiv și modern care se potrivește cu orice stil.

Caracteristici produs:

  • Dimensiuni: 22 x 5.5 x 8.5 cm
  • Material: Poliester
  • Culoare: Negru
  • Tip inchidere: Fermoar

Colectie Ecada
Scroll