Papusa Inghetata OdetteOdette este tot ce-si poate dori o fetita papusica si inghetata in acelasi timpGelato Surprise Odette este o papusica minunata cu o rochita turcoaz si roz Parul sau matasos buclat si blond este perfect aranjat si il poti pieptana cu peria inclusa Palariuta sa este detasabila si se asorteaza cu rochita avand culorile roz cu maroDupa ce ne jucam cu papusa putem sa ridica partea de jos a rochiei si aceasta se va

Papusica Inghetata Odette 1098

Cod produs: 0000149008

Brand: Emco toys

Colectie: Emco toys

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Papusa Inghetata Odette

Odette este tot ce-si poate dori o fetita: papusica si inghetata, in acelasi timp.

Gelato Surprise Odette este o papusica minunata cu o rochita turcoaz si roz. Parul sau matasos, buclat si blond este perfect aranjat si il poti pieptana cu peria inclusa. Palariuta sa este detasabila si se asorteaza cu rochita avand culorile roz cu maro.

Dupa ce ne jucam cu papusa, putem sa ridica, partea de jos a rochiei si aceasta se va transforma intr-o inghetata apetisanta cu miros de capsune. Pentru fetitele care iubesc inghetata, papusile Gelato Surprise sunt cadourile perfecte.

Odette mai are alte prietene, la fel de frumoase și de elegante ca ea, si care miros delicios a lamaie, capsuni, ciocolata, struguri, caramel sau vanilie. Colectioneaza toate papusile Gelato Surprise si distreaza-te cu cele mai delicioase briose care nu expira niciodata! Acestea sunt fabricate din plastic si silicon de cea mai buna calitate, fara ftalati sau alte substante chimice daunatoare.


Colectie Emco toys
Scroll