„Panglica timpului” este un roman retro ciberpunk de calatorii in timp si de realitati paralele E scris nepretentios pentru a fi usor de citit iar cei care l-au lecturat deja au recunoscut ca nu l-au lasat din mana pana nu l-au terminat Trei tineri studenti aflati in vacanta descopera resturi de hardware vechi si listingul unui program scris in urma cu peste un sfert de secol Curiosi si pasionati asa cum numai la o anumita varsta este posibil ei reconstituie

Panglica timpului

de George Lazar

Cod produs: 0000185278

Editura: STYLISHED

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-94670-9-1

Numar de pagini: 282

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Panglica timpului” este un roman retro ciberpunk, de calatorii in timp si de realitati paralele. E scris nepretentios, pentru a fi usor de citit, iar cei care l-au lecturat deja au recunoscut ca nu l-au lasat din mana pana nu l-au terminat.
 Trei tineri studenti, aflati in vacanta, descopera resturi de hardware vechi si listingul unui program scris in urma cu peste un sfert de secol. Curiosi si pasionati, asa cum numai la o anumita varsta este posibil, ei reconstituie pasii facuti in trecut de cel care a proiectat acele echipamente. Actiunea incepe intr-un orasel de provincie, la fel ca atatea altele, numai ca, antrenata ca de un vartej ale carui spirale cresc si cresc, cuprinde intreg mapamondul si ajunge sa afecteze definitiv si dramatic viitorul.
 Povestea paralela, care deschide fiecare capitol, se petrece intr-o cu totul alta lume, intr-un plan spiritual profund, aparent fara nicio legatura cu povestea principala. Las cititorului bucuria sa descopere cand cele doua planuri se intersecteaza.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-94670-9-1
Loc aparitie Timisoara
Numar de pagini 282
Tip coperta Necartonat
Autor

George Lazar

Numar pagini 282
Scroll