Irina a l&259;sat panglica s&259;-i alunece din mân&259; a desf&259;cut cutia &351;i a scos de-acolo un melon sub&355;ire de lân&259; lucrat cu m&259;iestrie Melonul era de un gri foarte deschis ca penajul unui porumbel cenu&351;iu care zboar&259; pe cerul senin în b&259;taia soarelui str&259;lucitor So&355;ul leit Gorbaciov a început s&259; râd&259; surprins la vederea

Palaria Irinei

de Li Jingze & Shi Zhanjun

Cod produs: 0000190229

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-793-467-0

Numar de pagini: 304

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

... Irina a lăsat panglica să-i alunece din mână, a desfăcut cutia şi a scos de-acolo un melon subţire de lână, lucrat cu măiestrie. Melonul era de un gri foarte deschis, ca penajul unui porumbel cenuşiu care zboară pe cerul senin, în bătaia soarelui strălucitor.
 Soţul leit Gorbaciov a început să râdă surprins la vederea pălăriei – conform tradiţiei, Irina ar fi trebuit să-i pună pălăria pe cap, dar şi-a tras-o în schimb peste capul ei.
 Spun „peste cap” pentru că melonul fusese ales pe măsura soţului ei şi arăta ca o crăticioară care îi înghiţise cu totul capul diafan. Melonul îi acoperea aproape cu totul faţa, lăsând să se întrezărească doar o expresie imposibil de citit. Şi, pentru o clipă, i-a oferit şi un paravan de bună-cuviinţă, izolând-o de restul lumii.
 Nu mai vedea nimic, nici pe mine sau pe Slăbănog. Putea decide să nu mai aibă niciodată discuţii de complezenţă cu necunoscuţi sau cu cunoştinţe. Nici măcar nu mai trebuia să fie ea însăşi.
 Soţul ei râse din nou încântat, probabil că pălăria bărbătească trasă peste capul prea mic al soţiei lui îi trezise un amuzament inedit. Apoi cei trei membri ai familiei porniră, cu bagaje mari şi mici, spre o maşină neagră, comună, care se vedea în depărtare.
 De fapt, nu mi-a trecut niciodată prin minte să-i povestesc altcuiva ce s-a întâmplat în noaptea aceea în avion. Ce s-a întâmplat în noaptea aceea? Sincer vorbind, nu s-a întâmplat nimic.
 Doar văzând degetul lipit de buzele lui Saşa şi pălăria de pe capul Irinei mi-am dat seama că eram părtaşă la un secret de nerostit.
Când am anticipat că n-aveam să-i mai reîntâlnesc niciodată, încrederea aceasta a căpătat o calitate solemnă. Da, până la urmă, oamenii au nevoie să se simtă utili...


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-793-467-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 304
Tip coperta Necartonat
Autor

Li Jingze & Shi Zhanjun

Numar pagini 304
Scroll