Pachetul contine 3 carti- Zâmbind din iarb&259;- Jucând cu destinul- Misterele lui MisterTrei c&259;r&539;i mari &537;i la propriu &537;i la figurat Trei c&259;r&539;i din care se revars&259; mai bine de jum&259;tate de secol de fotbal de via&539;&259; de spirit Ghid v&259; este Cornel DinuCu vorba &537;i spiritul ascu&539;ite dar cu sufletul mereu cald autorul v&259; invit&259; s&259;

Pachet "Cornel Dinu"

de Cornel Dinu

Cod produs: 0000192926

Editura: Aramis Print

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pachetul contine 3 carti:

- Zâmbind din iarbă

- Jucând cu destinul

- Misterele lui Mister.

Trei cărți mari, și la propriu, și la figurat. Trei cărți din care se revarsă mai bine de jumătate de secol de fotbal, de viață, de spirit. Ghid vă este Cornel Dinu.

Cu vorba și spiritul ascuțite, dar cu sufletul mereu cald, autorul vă invită să intrați în povestirile sale și să vă ocupați locurile în tribunele marelui meci al amintirilor. Amintiri care multora dintre dumneavoastră nu vă sunt străine. Este cel mai frumos meci, pentru că pe gazon aleargă adevăratele legende, driblingurile sunt asemenea unor dansuri înfocate, iar golurile sunt bucurii zugrăvite în cinemateca sufletească a oricărui iubitor de fotbal. Iar fotbalul e doar pretextul. Nu e o lume de sine stătătoare, ci doar o față a lumii. Iar firele poveștilor se leagă mai departe, către artă, dragoste, politică, mondenități și aventură. Către viață, așa cum e ea, cu rele și cu bune. O reală plăcere pentru fiecare cititor.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
Loc aparitie Bucuresti
Autor

Cornel Dinu

Scroll