Invataturile lui Osho unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX rastoarna tiparele clasice de gandire provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de constientizare de sine Cartile din seria OSHO prezinta viziunea acestuia privind cele mai importante probleme pe care si le pun oamenii interesati de stiinta transformarii de sine si de o spiritualitate adaptata la provocarile cotidiene ale vietii contemporane br

Osho. Trupul muritor si lumina spiritului

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000182661

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-3452-8

Numar de pagini: 256

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de constientizare de sine. Cartile din seria "OSHO" prezinta viziunea acestuia privind cele mai importante probleme pe care si le pun oamenii interesati de stiinta transformarii de sine si de o spiritualitate adaptata la provocarile cotidiene ale vietii contemporane. 
"Omul nu e doar o lampa facuta din lut; in el se mai afla si o flacara de lumina care se ridica in permanenta catre soare. Numai corpul lui e facut din lut, sufletul lui e acea flacara. [...] Risipeste fumul din nnintea ta si vezi flacara constiintei. Ridica-ti privirile dincolo de ceea ce este muritor in tine si recunoaste ceea ce este nemuritor. Nu exista nimic mai pretios decat recunoasterea aceasta, caci odata cu ea animalui din tine va muri si se va naste dumnezeirea." 
OSHO 


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-3452-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 256
Autor

Colectiv redactional

Numar pagini 256
40 Colectiv redactional

De acelasi autor

Produse similare

Scroll