Suntem cu to&539;ii cet&259;&539;eni ai Omniversului

Omniversul

de Alfred Lambremont Webre

Cod produs: 0000197459

Editura: For You

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-639-309-6

Numar de pagini: 256

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Suntem cu toții cetățeni ai Omniversului, matricea cuprinzătoare de energie, spirit și inteligență care conține tot ceea ce există: toate universurile din cadrul multiversului, precum și dimensiunile spirituale centrate în jurul Sursei divine pe care mulți o numesc Dumnezeu. 

În acest ghid științific al Omniversului, Alfred Lambremont Webre revelează dovezi uimitoare despre viața extraterestră și extra-universală, despre civilizațiile inteligente create de sufletele din Viața de Apoi și despre viața pe Marte. Cartea conține și:

• Incursiuni în noua știință a Omniversului, în dimensiunile sale spirituale și fizice și în nenumăratele sale civilizații inteligente.

• Detalii despre tehnologiile esențiale pentru călătoria și comunicarea în Omnivers: călătoria în timp, teleportarea și telepatia.

• Dezvăluiri ale unor secrete de stat despre tehnologii inovatoare, despre misiunea vehiculelor motorizate ale NASA pe Marte, despre colonia secretă de pe Marte.

• Descrierea modului în care sufletele, ca fragmente holografice ale Divinității, sprijină crearea planetelor, a sistemelor solare, galaxiilor și universurilor din multivers.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-639-309-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 256
Autor

Alfred Lambremont Webre

Numar pagini 256
Scroll