O noapte si o zi din iarna anului 1917 Cinci soldati azvarliti in Picardia inzapezita in transeele inamicului se zbat sa supravietuiasca Cel mai mic nu are nici douazeci de aniIn cealalta parte a Frantei dupa ce se instaureaza pacea Mathilde care il iubeste vrea sa descopere adevarul Se lupta sa-l gaseasca mort sau viu in labirintul in care s-a pierdut Cautarea ii este o logodna lunga in „les années folles” si ea va continua pana la capatul

O logodna foarte lunga

de Sébastien Japrisot

Cod produs: 0000175722

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-43-0174-1

Numar de pagini: 328

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

O noapte si o zi din iarna anului 1917. Cinci soldati azvarliti in Picardia inzapezita, in transeele inamicului, se zbat sa supravietuiasca. Cel mai mic nu are nici douazeci de ani.

In cealalta parte a Frantei, dupa ce se instaureaza pacea, Mathilde, care il iubeste, vrea sa descopere adevarul. Se lupta sa-l gaseasca, mort sau viu, in labirintul in care s-a pierdut. Cautarea ii este o logodna lunga in „les années folles” si ea va continua pana la capatul sperantei, intr-un roman care te pune pe ganduri. Fermitate si fragilitate, actiune si asteptare in destinul unei eroine greu de uitat si intr-un roman care coboara in adancimile sufletului.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-43-0174-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 328
Tip coperta Necartonat
Autor

Sébastien Japrisot

Scroll