James Clavell a fost un simpatizant al capitalismului si al individualismului politic Admirator infocat al lui Ayn Rand scriitor si filosof american de origine rusa fondatoarea scolii filosofice obiectiviste careia i-a trimis un exemplar din „Nobila Casa in 1981 cu urmatoarea dedicatie „Pentru Ayn Rand unul din marile talente adevarate de pe Pamant careia ii multumesc de mii de ori James C New York 2 Sept 1981 Incepand cu romanul Nobila Casa

Nobila casa (2 volume)

de James Clavel

Cod produs: 0000187307

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

James Clavell a fost un simpatizant al capitalismului si al individualismului politic. Admirator infocat al lui Ayn Rand, scriitor si filosof american de origine rusa, fondatoarea scolii filosofice obiectiviste, careia i-a trimis un exemplar din „Nobila Casa" in 1981, cu urmatoarea dedicatie: „Pentru Ayn Rand, unul din marile talente adevarate de pe Pamant, careia ii multumesc de mii de ori. 

James C, New York, 2 Sept. 1981". Incepand cu romanul "Nobila Casa", James Clavell si-a legat romanele prin personaje, familii sau descendenti ai familiilor din romanele precedente. Este a patra carte din "Saga Asiatica", care continua povestea familiei Struan. Au trecut peste 100 de ani de cand Dick Struan a infiintat cea mai veche companie comerciala din Hong Kong. 

Insa acum, Nobila Casa este in pericol. Hong Kong-ul insusi a devenit un teritoriu periculos, unde se confrunta agentii CIA, KGB si cei ai Republicii Populare Chineze, iesind la iveala vechi rivalitati intre tai-pani si o sete de razbunare care se intinde pe parcursul a mai mult de un secol. Primejdiile pandesc la tot pasul, pentru ca mizele sunt uriase, iar rivalii nu tin cont de nimic. Autorul ne introduce intr-o lume plina de tensiune si suspans, intr-o abundenta de aventuri, cu rapiri, crime si catastrofe naturale. Romanul a fost ecranizat intr-un serial de televiziune.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
Loc aparitie Bucuresti
Autor

James Clavel

Scroll