Lucrarea prezinta o analiza substantiala a con&539;inutului juridic al statutului de neutralitate a statelor Este vorba de dimensiunea juridica a acestui concept starneste multiple confuzii in randul doctrinarilor &537;i practicienilorDin cauza absentei reglementarilor interna&539;ionale la subiectul neutralitatii permanente a statelor fiecare stat a reu&537;it sa-si elaboreze propria formula a statutului de neutralitate permanenta compatibila cu cerin&539;ele sistemelor de

Neutralitatea. Parte componenta a sistemului de securitate colectiva. Monografie

de Olga Dorul

Cod produs: 0000248462

Editura: Prouniversitaria

Data aparitie: 2023

ISBN: 978-606-26-1657-1

Numar de pagini: 184

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea prezinta o analiza substantiala a conținutului juridic al statutului de neutralitate a statelor. Este vorba de dimensiunea juridica a acestui concept starneste multiple confuzii in randul doctrinarilor și practicienilor.

Din cauza absentei reglementarilor internaționale la subiectul neutralitatii permanente a statelor, fiecare stat a reușit sa-si elaboreze propria formula a statutului de neutralitate permanenta compatibila cu cerințele sistemelor de securitate colectiva create la nivel universal si regional.

In cele din urma, lucrarea capteaza atentia asupra analizei neutralitatii permanente a Republicii Moldova, fiind reliefate impedimentele in vederea valorificarii plenare a acestui statut.

Studiul este elaborat in baza legislatiei Republicii Moldova.


Data aparitie 2023
ISBN 978-606-26-1657-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 184
Tip coperta Necartonat
Autor

Olga Dorul

Numar pagini 184
Scroll