Lewis Barnavelt un bD&3;iat de vreo zece ani orfan merge sD&3; locuiascD&3; în orD&3;H&25;elul New Zebedee la unchiul sD&3;u Jonathan Barnavelt într-o casD&3; din ai cD&3;rei pereH&27;i se aude un ticD&3;it ciudat Unchiul H&25;i prietena sa cea mai bunD&3; Florence Zimmermann se poartD&3; minunat cu Lewis fD&3;când cu ajutorul magiei un periplu prin istoria marilor bD&3;tD&3;lii navale de care Lewis e peste mD&3;surD&3; de pasionat Un singur

Misterul ceasului din perete

de John Bellairs

Cod produs: 0000174852

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-793-428-1

Numar de pagini: 192

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lewis Barnavelt, un bDiat de vreo zece ani, orfan, merge sD locuiascD în orDHelul New Zebedee, la unchiul sDu Jonathan Barnavelt, într-o casD din ai cDrei pereHi se aude un ticDit ciudat. Unchiul Hi prietena sa cea mai bunD, Florence Zimmermann, se poartD minunat cu Lewis, fDcând, cu ajutorul magiei, un periplu prin istoria marilor bDtDlii navale de care Lewis e peste mDsurD de pasionat. Un singur lucru îi interzice Jonathan lui Lewis, Hi anume sD dea iama în rafturile pe care îHi Hine tratatele de magie, dar, pentru a-Hi impresiona un prieten, bDiatul ignorD aceastD rugDminte Hi învaHD o vrajD prin care îi poate învia pe cei morHi. Pe negândite, Lewis dezlDnHuie furia unei perechi de vrDjitori malefici care doresc sD aducD sfârHitul lumii.

Vor reuHi Jonathan Hi Florence, maeHtri ai magiei, sD facD faHD forHelor rDului sau va fi nevoie de curajul lui Lewis pentru a se lDmuri pentru totdeauna misterul ceasului din perete? AceastD tulburDtoare poveste goticD, creatD de maestrul misterelor John Bellairs, este acum transpusD pe marile ecrane într-un proiect cinematografic de proporHii, avându-i în distribuHie pe Jack Black Hi Cate Blanchett!


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-793-428-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 192
Tip coperta Cartonat
Autor

John Bellairs

Scroll