Meditatia mindfulness exista de mii de ani si este folosita de terapeuti de top ca o modalitate foarte eficienta de a combate anxietatea depresia si un numar de alte probleme emotionale A intrat si in cultura populara ca un mod minunat de a trai momentul si a-ti spori fericireaDaca suferi de episoade de deprimare de anxietate sau daca vrei doar sa inveti o tehnica minunata de dobandire a controlului asupra mintii si a sentimentelor tale meditatia mindfulness iti va permite

Mindfulness pe intelesul tuturor

de Martha Langley

Cod produs: 0000171759

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-2609-7

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Meditatia mindfulness exista de mii de ani si este folosita de terapeuti de top ca o modalitate foarte eficienta de a combate anxietatea, depresia si un numar de alte probleme emotionale. A intrat si in cultura populara ca un mod minunat de a trai momentul si a-ti spori fericirea.

Daca suferi de episoade de deprimare, de anxietate sau daca vrei doar sa inveti o tehnica minunata de dobandire a controlului asupra mintii si a sentimentelor tale, meditatia mindfulness iti va permite sa preiei initiativa si sa duci o viata mai plina de calm.

Scrisa intr-un stil accesibil, fara elemente de jargon, aceasta carte ofera numeroase exercitii si informatii si da instructiuni practice pas cu pas despre modalitatea in care ar trebui s-o luam mai usor, sa ne tragem sufletul si sa fim atenti la viata noastra, zi de zi.

INVATA SA TRAIESTI CLIPA
DEPASESTE PROBLEMELE
REDU STRESUL SI ANXIETATEA
TRANSFORMA MEDITATIA MINDFULNESS INTR-UN OBICEI

MARTHA LANGLEY este expert in meditatie mindfulness, implicata in activitati de self-help si de recuperare in cadrul unui important numar de grupuri de sprijin din Marea Britanie.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-2609-7
Loc aparitie Bucuresti
Autor

Martha Langley

Scroll