Cartea reprezinta o culegere a invataturilor esentiale ale lui Don Miguel Ruiz realizata de fiul acestuia Don Miguel Ruiz Jr Cartea cuprinde trei parti Trezirea - povestea adevarata a experientei lui Ruiz aflat la un pas de moarte si a realizarilor care au urmat Pasaje de intelepciune - o selectie a celor mai frumoase ziceri ale lui Don Miguel Ruiz  si Povestiri de intelepciune – intamplari autobiografice revelate ca experiente spirituale

Mic tratat de intelepciune

de Don Miguel Ruiz JR

Cod produs: 0000169360

Editura: MIX

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8460-65-9

Numar de pagini: 253

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Cartea reprezinta o culegere a invataturilor esentiale ale lui Don Miguel Ruiz, realizata de fiul acestuia, Don Miguel Ruiz Jr.
 
Cartea cuprinde trei parti: Trezirea - povestea adevarata a experientei lui Ruiz aflat la un pas de moarte si a realizarilor care au urmat, Pasaje de intelepciune - o selectie a celor mai frumoase ziceri ale lui Don Miguel Ruiz  si Povestiri de intelepciune – intamplari autobiografice, revelate ca experiente spirituale semnificative traite de Don Miguel Ruiz, care i-au marcat ucenicia si maturitatea spirituala. 

Nu poti schimba planeta daca nu te schimbi mai intai pe tine. Da, conform cunoasterii si credintelor tale, poti schimba unele lucruri; insa ajutorul tau se va opri aici, iar schimbarea nu va fi una de durata. Daca vrei sa schimbi cu adevarat lumea, mai intai trebuie sa-ti schimbi propria lume, cea creata de tine. Acest lucru inseamna ca trebuie sa gasesti libertatea in interiorul tau, in loc sa o cauti la exterior. La exterior, oamenii vor pune bariere pentru a te impiedica sa te schimbi, dar cele mai mari obstacole sunt cele create de tine.
 
Totul este in perpetua schimbare. Este posibil ca ceea ce este adevarat acum sa nu mai fie adevarat in jumatate de ora. Intrucat totul este in continua schimbare, cheia este sa fii dispus sa te schimbi odata cu viata, care se schimba constant si pururea.
 
In fiecare zi, in fiecare clipa iti schimbi perceptia asupra lumii, iar ea se schimba odata cu tine. Cu toate acestea, o parte din tine ramane neschimbata. Oare o poti gasi?
 
Nu ai nevoie de o oglinda pentru a-ti gasi sinele autentic; tot ceea ce trebuie sa faci este sa incetezi sa mai incerci sa fii ceva anume, si pur si simplu sa fii. Prin renuntarea la ceea ce crezi ca ar trebui sa fii, devii sinele autentic.
 
Mesajul meu este extrem de simplu: fii cine esti cu adevarat, sinele tau autentic. Viata este nespus de simpla, insa noi o complicam.
 
Nu este responsabilitatea ta sa schimbi lumea. Aceasta nu este misiunea ta. De fapt, nu este misiunea nimanui. Adevarata ta misiune este una extrem de importanta, si anume aceea de a fi fericit. Este singura misiune din viata, valabila pentru toata lumea. Nu esti responsabil de fericirea nimanui. Nu esti responsabil pentru binele sau raul din lume. Esti responsabil pentru tine insuti. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru lume este sa iti asumi responsabilitatea pentru tine.
Invataturile toltece sunt, de fapt, psihologie in actiune.  
 
Am putea spune ca traim vremuri extrem de interesante, insa lucrul acesta este adevarat tot timpul, intrucat fiecare zi este speciala. Modul in care privesti lumea depinde de visul tau personal. Cu alte cuvinte, o poti privi dintr-o perspectiva inalta, sau dintr-una joasa. Dintr-un anumit punct de vedere, poate parea ca traim vremuri dramatice, de criza, si ca se intampla atatea lucruri ce nu ar trebui sa se intample. Dintr-o perspectiva mai inalta, poti vedea toate fiintele minunate ce traiesc pe planeta Pamant. Cu toate ca mereu au loc tot felul de evenimente, acestea nu ne pot afecta adevarata umanitate. Totul este minunat, perfect si in continua evolutie. 
 
Ne aflam aici pentru a trai, pentru a ne bucura de viata, pentru a o explora si a fi noi insine, iar acest lucru este minunat.

Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-8460-65-9
Loc aparitie Brasov
Numar de pagini 253
Tip coperta Necartonat
Autor

Don Miguel Ruiz JR

Scroll