„Medicina povestita pe intelesul tuturor” este o necesitate Intr-o societate in care educatia generala si mai ales cea medicala sufera carente importante o astfel de carte poate fi chiar salutara reprezentand fundamentul atat de util oricarui om pentru ca vorbim totusi despre sanatate domeniu ce ar trebui sa ne preocupe pe toti In lucrarea de fata dr Vasi Radulescu demonteaza mituri explica principalele afectiuni simptome si tratamente povesteste

Medicina povestita pe intelesul tuturor

de Dr.Vasi Radulescu

Cod produs: 0000185282

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9008-12-6

Numar de pagini: 351

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Medicina povestita pe intelesul tuturor” este o necesitate. Intr-o societate in care educatia generala si mai ales cea medicala sufera carente importante, o astfel de carte poate fi chiar salutara, reprezentand fundamentul atat de util oricarui om, pentru ca vorbim totusi despre sanatate, domeniu ce ar trebui sa ne preocupe pe toti.


 In lucrarea de fata, dr. Vasi Radulescu demonteaza mituri, explica principalele afectiuni, simptome si tratamente, povesteste viata putin stiuta a omului din spatele halatului, combate terapiile si leacurile minune care nu au niciun fundament stiintific si propune o imbratisarea a moderatiei in fiecare segment din arhitectura vietii, cu accent pe preventia bolilor, pentru ca e mai important sa evitam decat sa tratam. Aceasta carte ar trebui sa se gaseasca in fiecare familie.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-9008-12-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 351
Tip coperta Necartonat
Autor

Dr.Vasi Radulescu

Numar pagini 351
Scroll