Cand am inceput sa lucram la aceasta carte ne propuneam sa adunam impreuna aplicatii ale matematicii din cat de multe domenii ale &537;tiintei &537;i nu numai Pe parcurs am ajuns la cu totul altceva &536;i cum ni s-a parut ca ceea ce adunasem putea fi o lucrare de sine statatoare am lasat deoparte aplicatiile matematicii &537;i am mers mai mult spre un fel de poveste despre matematica Aplicatiile s-au dovedit cam prea complicate &537;i am decis sa elaboram o alta lucrare in

Matematica. Eterna necunoscuta

de Angela Muntean,Liviu Muntean

Cod produs: 0000194116

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-28-0976-8

Numar de pagini: 288

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cand am inceput sa lucram la aceasta carte, ne propuneam sa adunam, impreuna, aplicatii ale matematicii din cat de multe domenii ale știintei și nu numai. Pe parcurs, am ajuns la cu totul altceva. Și cum ni s-a parut ca ceea ce adunasem, putea fi o lucrare de sine statatoare, am lasat deoparte aplicatiile matematicii și am mers, mai mult, spre un fel de poveste despre matematica. Aplicatiile s-au dovedit cam prea complicate și am decis sa elaboram o alta lucrare, in doua volume, ceva intre monografie și culegere de probleme. Primul volum este finalizat deja.

Dupa aproape patru ani de la aparitia primei editii a acestei lucrari, gasind noi niște mici lucruri de schimbat, pe ici, pe colo, considerand ca vor mai fi unii carora ar putea sa le faca placere sa citeasca ceva despre matematica noastra cea de toate zilele, am decis publicarea unei a doua editii. Oricum, speram ca lectura ei este placuta și utila! O recomandam elevilor de liceu, dar și absolventilor, studentilor de la facultatile tehnice și nu numai. Credem ca cei care iubesc matematica, dar și cei care ar vrea sa o iubeasca, ar putea gasi ceva bun in aceasta carte.

Peste cateva luni, va aparea și primul volum al lucrarii care contine aplicatiile matematicii. Dar va fi cu totul alta poveste! Va dorim „lectura” placuta!

 Autorii


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-28-0976-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 288
Autor

Angela Muntean,Liviu Muntean

Numar pagini 288
Scroll