Edi&539;ia a opta a Manualului AJCC de Stadializare a Cancerului reprezint&259; un compendiu al tuturor informa&539;iilor disponibile referitoare la stadializarea tumorilor maligne ale adultului pentru toate localiz&259;rile anatomice vizate Acest volum constituie rezultatul cooper&259;rii dintre Comitetul Unit American pentru Cancer AJCC &537;i
 

Manualul AJCC de stadializare a cancerului 2018

Cod produs: 0000176379

ISBN: 978-9-738-803-923

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

 Ediția a opta Manualului AJCC de Stadializare a Cancerului reprezintă un compendiu al tuturor informațiilor disponibile referitoare la stadializarea tumorilor maligne ale adultului pentru toate localizările anatomice vizate. Acest volum constituie rezultatul cooperării dintre Comitetul Unit American pentru Cancer (AJCC) și Comitetul TNM al Uniunii pentru Controlul Internațional al Cancerului (UICC), fiind un material esențial utilizat de medici, pentru a facilita descrierea și raportarea uniformă a bolilor neoplazice. Sunt cuprinse 12 sisteme de stadializare complet noi, o gamă largă de definiții modificate, iar accentul se mută asupra abordării personalizate a cancerului. Cea de‑a opta ediție a Manualului AJCC, tradusă excelent în limba română, rămâne resursa indispensabilă pentru oncologi, hematologi, radioterapeuți, chirurgi, patologi, radiologi, pentru toți profesioniștii implicați activ în lupta contra cancerului.

De ce un manual de stadializare a cancerului?

Stadializarea tumorilor maligne joacă un rol esențial în lupta contra cancerului. Manualul AJCC de Stadializare a Cancerului este utilizat de medici și profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume, pentru a facilita descrierea și raportarea uniformă a bolilor neoplazice. Clasificarea corectă și stadializarea afecțiunilor oncologice sunt esențiale pentru un management terapeutic adecvat, pentru evaluarea rezultatelor din cadrul studiilor clinice și reprezintă totodată modelul standard pentru raportarea locală, regională și internațională privind incidența și evoluția cancerului.

Cea dea opta Ediție a Manualului AJCC de Stadializare a Cancerului rămâne standardul indispensabil pentru oncologi, chirurgi, anatomopatologi, radiologi, registratori de cancer și pentru toți profesioniștii din domeniul medical din întreaga lume, fiind asigurat astfel faptul că toți specialiștii care se ocupă de bolnavii de cancer sunt pe deplin pregătiți cu privire la termenii de stadializare a maladiilor oncologice.


ISBN 978-9-738-803-923
Scroll