Al cincilea volum care încheie seria Magisterium promite un final grandios al aventurilor lui Callum Hunt într-o poveste despre prietenia adev&259;rat&259; despre maturizare si despre consecintele alegerilor pe care fiecare le face Call a fost v&259;zut la Magisterium si ca o fort&259; a binelui si ca un agent al r&259;ului a fost apreciat ca un erou dar a fost si marginalizat Niciodat&259; Callum nu s-a simtit pe deplin acas&259; la scoala de magie iar acum la

Magisterium volumul V. Turnul de aur

de Holly Black, Cassandra Clare

Cod produs: 0000177810

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-793-454-0

Numar de pagini: 240

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Al cincilea volum, care încheie seria Magisterium, promite un final grandios al aventurilor lui Callum Hunt, într-o poveste despre prietenia adevărată, despre maturizare si despre consecintele alegerilor pe care fiecare le face. Call a fost văzut la Magisterium si ca o fortă a binelui, si ca un agent al răului, a fost apreciat ca un erou, dar a fost si marginalizat. Niciodată Callum nu s-a simtit pe deplin acasă la scoala de magie, iar acum, la începutul ultimului an de studiu, locul său la Magisterium si printre colegi este si mai incert. Un singur prieten pare să îi fi rămas, iar acela se află într-o situatie cu totul unică. Întunericul încă îi dă târcoale lui Call, iar el este nevoit să înfrunte cea mai mare provocare din viasa sa.

În finalul impresionant al seriei Magisterium, autoarele de bestselleruri Holly Black si Cassandra Clare ne arată, prin intermediul lui Callum Hunt, forta incredibilă a magiei în lupta dintre bine si rău. Însă totul depinde de cel care o foloseste.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-793-454-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 240
Tip coperta Cartonat
Autor

Holly Black, Cassandra Clare

Scroll