In contextul dinamicii actuale a scolii romanesti studiul Alinei Pamfil desfasoara un demers extrem de important care isi propune pe de o parte interogarea modelelor canonice si pe de alta parte reflectia asupra practicilor scolare curente Perspectivele propuse de reputata didacticiana au rolul de a deschide disciplina inspre orientarile contemporane ale studiului maternei si de a reconfigura didactica primarelor oferindu-i acele atribute care

Limba si literatura romana in invatamantul primar

de Alina Pamfil

Cod produs: 0000193172

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-710-419-6

Numar de pagini: 380

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

In contextul dinamicii actuale a scolii romanesti, studiul Alinei Pamfil desfasoara un demers extrem de important, care isi propune, pe de o parte, interogarea modelelor canonice si, pe de alta parte, reflectia asupra practicilor scolare curente. Perspectivele propuse de reputata didacticiana au rolul de a deschide disciplina inspre orientarile contemporane ale studiului maternei si de a reconfigura didactica primarelor, oferindu-i acele atribute care i-au lipsit in ultimele decenii: deschidere, dinamism si plasticitate. in acest fel, studiul devine o invitatie adresata cititorilor (studenti, invatatori, institutori, didacticieni) de a prelungi reflectia si de a continua remodelarea creativa a strategiilor didactice, stiut fiind ca performanta scolarilor depinde semnificativ de calitatea didactica a orei de limba romana.
 Alina Pamfil este profesoara la Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca, unde preda didactica limbii si literaturii romane. Prezentul volum este primul din seria inovatoare a unei cercetari coerente si substantiale, dedicate celor trei trepte de scolaritate (primar, gimnaziu si liceu), serie continuata cu Limba si literatura romana in gimnaziu. Structuri didactice deschise, cu Didactica literaturii. Reorientari, dar si cu Studiul limbii si literaturii romane in secolul XX. Paradigme didactice.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-710-419-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 380
Tip coperta Cartonat
Autor

Alina Pamfil

Numar pagini 380
Scroll