Prezentul manual de limba german&259; modern&259; constituie un instrument de lucru atât pentru profesorul de limba german&259; cât &537;i pentru elevii care au ajuns la nivelul de înv&259;&539;are B11 a limbii germane Manualul LIMBA MODERN&258; GERMAN&258; - NIVEL B11 atrage de la bun început prin calitatea ilustra&539;iei &537;i cea a tehnoredact&259;rii prin dimensiunile  rezonabile &537;i

Limba germana B1.1

Cod produs: 0000195057

ISBN: 978-6068-773056

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Prezentul manual de limba germană modernă constituie un instrument de lucru atât pentru profesorul de limba germană cât și pentru elevii care au ajuns la nivelul de învățare B1.1 a limbii germane. Manualul LIMBA MODERNĂ GERMANĂ - NIVEL B1.1 atrage de la bun început prin calitatea ilustrației și cea a tehnoredactării, prin dimensiunile  rezonabile și încurajatoare și prin structura clară a lecțiilor, urmărind prin cele 80 de pagini formarea și consolidarea celor patru competențe fundamentale stabilite prin programa școlară (receptarea mesajelor orale, exprimarea mesajelor orale, receptarea mesajelor scrise, redactarea mesajelor scrise).
In partea introductivă a manualului avem o legenda destinată utilizatorului (Benutzerhandbuch, pag. 3), apoi un cuprins al celor 8 unități (Inhalt, la pag. 4-6) urmat de enumerarea bilingvă a competențelor generale și a celor specifice, toate fiind utile profesorului la întocmirea și sistematizarea planurilor de lecție.
Ghidul de utilizare al manualului este deosebit de util profesorului dar și elevului, explicând clar modul concret de utilizare a prezentului manual, atât în clasă cât și acasă, atunci când elevul lucrează independent, pentru consolidarea cunostințelor noi, prezentate în clasă și pentru efectuarea temelor.
Conținuturile prezentului manual, semnalate atrăgător, abordează efectiv în cele 8 unități și cele 2 lecții recapitulative tematica recomandată de programa școlară: copilul despre sine, copilul și universul său, rutina cotidiană, domeniile de interes pentru copii, elemente de cultură și civilizație.
Fiecare unitate se încheie cu o pagina recapitulativă, care ajută elevul să-și structureze mai bine informația primită în unitatea respectiv.


ISBN 978-6068-773056
Scroll