Considerat&259; s&259;lbatic&259; neinhibat&259;

Lilith

de Minerva

Cod produs: 0000196288

Editura: For You

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-639-301-0

Numar de pagini: 302

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Considerată sălbatică, neinhibată, contestatară și deviantă sexual, Lilith a primit ca atribute tot ceea ce societatea dorea să-și reprime ca fiind instinctiv, periculos și necivilizat. Însă aceste impulsuri naturale constituie, de fapt, forța ei și motorul unei evoluții în care ne recăpătăm puterea și controlul asupra propriei vieți. 

Lilith este mult mai complexă, iar apariția ei în zodii semnalează aspectele în care fiecare nativ are de lucru cu sine pentru a aduce la lumină calități valoroase. Binecunoscuta astroloagă Minerva dizolvă prejudecățile legate de negativitatea lui Lilith și îi restabilește acesteia rolul crucial în vindecarea personală. 

Cartea de față degajează atent valențele arhetipale ale acestui simbol al rebeliunii justificate și explică minuțios aspectele pe care Lilith/Luna Neagră le aduce în fiecare semn zodiacal și în fiecare Casă. Autoarea accentuează în fiecare caz modalitățile de vindecare a Umbrei și avantajele pe care Lilith i le aduce fiecărui om prin intuiție, prin curajul de a face schimbări, prin compasiune și respect față de sine.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-639-301-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 302
Tip coperta Necartonat
Autor

Minerva

Numar pagini 302
Scroll