Jamie a &238;nceput s&259; g&259;teasc&259; &238;n localul p&259;rin&355;ilor s&259;i The Cricketers din Clavering &238;n Essex pe c&226;nd avea opt ani Dup&259; absolvirea &351;colii &351;i a &238;nceput cariera de chef ajung&226;nd la River Caf&233; unde a fost remarcat de o companie de produc&355;ie TV astfel n&259;sc&226;ndu se seria de notorietate Buc&259;tarul se dezbrac&259; de secrete&206;n 2001 Jamie a p&259;r&259;sit

Jamie gateste in Italia

de Jamie Oliver

Cod produs: 0000176523

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-44-0130-4

Numar de pagini: 408

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Jamie a început să gătească în localul părinţilor săi, The Cricketers, din Clavering, în Essex, pe când avea opt ani. După absolvirea şcolii, şi a început cariera de chef, ajungând la River Café, unde a fost remarcat de o companie de producţie TV, astfel născându se seria de notorietate Bucătarul se dezbracă... de secrete.

În 2001, Jamie a părăsit televiziunea pentru a şi deschide primul restaurant Fifteen, la Londra, fapt care a marcat începutul unui vast experiment, desfăşurat de peste 15 ani, consacrat formării tinerilor fără un loc de muncă în meserii din industria cateringului. Câţiva ani mai târziu, a iniţiat o amplă mişcare în vederea îmbunătăţirii meniurilor în cantinele şcolare din Marea Britanie, rezultatul constând într o schimbare uriaşă şi durabilă în întregul sistem alimentar din învăţământ. De atunci, campaniile naţionale şi internaţionale ale lui Jamie au continuat să revoluţioneze modul de a se hrăni al oamenilor mai mult, să stimuleze forurile guvernamentale şi industria de profil în introducerea de măsuri salutare privind educaţia alimentară şi sănătatea publică. Toate activităţile lui comerciale încearcă să definească şi să promoveze noi standarde, mai bune, mai echilibrate, în sfera nutriţiei.

Restaurantele lui de succes includ Barbecoa şi lanţul Jamies Italian, situate atât în Marea Britanie, cât şi în alte ţări. Iar numeroasele sale produse alimentare ori ustensile de bucătărie au devenit faimoase pretutindeni în lume.

Jamie se află în contact permanent cu publicul prin social media, creând lucruri originale şi oferind îndrumări pe site-ul www.jamieoliver.com, pe canalele personale YouTube şi pe tot mai multe şi variate platforme sociale. A publicat până în prezent 20 de cărţi de bucate, toate bestselleruri, însoţite de emisiuni TV. Jamie locuieşte la Londra şi în Essex, împreună cu soţia sa, Jools, şi copiii lor.

Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-44-0130-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 408
Tip coperta Cartonat
Autor

Jamie Oliver

Scroll