11 cupluri regale care au scris istoria impreuna din antichitate pana in epoca modernaEste arta guvernarii un privilegiu exclusiv masculin Ce ar fi un suveran fara consoarta lui Cum ar fi aratat istoria daca femeile nu ar fi stapanit din umbra sau la vedere Jean-François Solon cauta pentru prima data femeia de langa barbatul de la putere si invers pentru a ne dezvalui istoria „la patru maini” a cuplurilor in decurs de paisprezece secole

Istoria cuplurilor regale

de Jean-François Solon

Cod produs: 0000175719

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-43-0371-4

Numar de pagini: 360

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

11 cupluri regale care au scris istoria impreuna, din antichitate pana in epoca moderna!

Este arta guvernarii un privilegiu exclusiv masculin? Ce ar fi un suveran fara consoarta lui? Cum ar fi aratat istoria, daca femeile nu ar fi stapanit din umbra sau la vedere? 

Jean-François Solon cauta pentru prima data femeia de langa barbatul de la putere si invers, pentru a ne dezvalui istoria „la patru maini” a cuplurilor in decurs de paisprezece secole: de la Iustinian si Teodora la Nicolae al II-lea si Alexandra, Isabella de Castilia si Ferdinand de Aragon, Ludovic al XIII-lea si Ana de Austria, Ludovic al XVI-lea si Maria-Antoaneta, Napoleon al III-lea si Eugenie sau Franz Josef si Sissi. 

Povestea captivanta a cuplurilor regale imbina fermecator registrul domestic si personal cu istoria, politica si religia, pentru ca intimitatea celor care conduc este intotdeauna strans legata de datoria fata de patrie.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-43-0371-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 360
Tip coperta Necartonat
Autor

Jean-François Solon

Scroll