Inteligenta emotionala 20 Strategii esentiale pentru succesul personal si profesionalMetoda verificata pentru a-ti creste inteligenta emotionala In contextul vietii profesionale grabite de azi oamenii petrec mai mult timp cu calculatorul cu telefonul si in conferinte de afaceri decat comunicand direct fata in fata In aceasta retea din ce in ce mai complexa inteligenta emotionala este mai importanta ca oricand Conform

Inteligenta emotionala 2.0.

de Travis Bradberry,Jean Greaves

Cod produs: 0000181771

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-3471-9

Numar de pagini: 208

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Inteligenta emotionala 2.0. Strategii esentiale pentru succesul personal si profesional

Metoda verificata pentru a-ti creste inteligenta emotionala

 
In contextul vietii profesionale grabite de azi, oamenii petrec mai mult timp cu calculatorul, cu telefonul si in conferinte de afaceri decat comunicand direct, fata in fata. In aceasta retea din ce in ce mai complexa, inteligenta emotionala este mai importanta ca oricand. Conform cercetarilor, EQ-ul este de doua ori mai important decat IQ-ul pentru a obtine ce vrei in viata. Cartea contine un program pas cu pas care te va ajuta sa-ti identifici abilitatile de inteligenta emotionala, responsabile pentru 58% din performanta in toate tipurile de munca, sa ti le sporesti si sa te bucuri de succes atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Include un cod pentru accesarea gratuita a testului online de inteligenta emotionala cu ajutorul caruia vei afla ce EQ ai si ce poti face pentru a-l imbunatati imediat.
 
Travis Bradberry, doctor in psihologie clinica si industrial-organizationala, este, alaturi de Jean Greaves, cofondatorul Talent Smart, o companie de consultanta care colaboreaza cu peste 75% dintre companiile din lista Fortune 500 si care este lider mondial in furnizarea de teste de inteligenta emotionala si de training. Cartile lui au fost traduse in 28 de limbi si sunt vandute in peste 150 de tari. Dr. Jean Greaves este coautoare, alaturi de Travis Bradberry, a volumelor: Leadership 2.0 (2012) si The Emotional Intelligence Quick Book (2003). 

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-3471-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 208
Autor

Travis Bradberry,Jean Greaves

Numar pagini 208
Scroll